DARUL – un fenomenal roman fantasy!

Primul volum din „Trilogia celor Şapte Regate“

Un debut fantasy spectaculos, Darul s-a bucurat încă de la apariţie de un mare succes de public, de casă şi de critică, romanul fiind vândut şi publicat în peste 30 de ţări.
O combinaţie ingenioasă de aventură şi poveste de dragoste, Darul a rămas de la apariţia sa în 2009 printre cele mai bine vândute cărţi de pe amazon.com, bucurându-se de sute de review-uri de cinci stele de la cititori entuziasmaţi, atât din rândul tinerilor cât şi adulţilor şi aflându-se numeroase săptămâni pe lista de bestsellers a New York Times şi Publisher’s Weekly.

Cartea talentatei scriitoare Kristin Cashore a primit următoarele distincţii:
• câştigătoare a Mythopoeic Fantasy Award for Children’s Literature;
• câştigătoare a SIBA Book Award în categoria YA (2009);
• Indies Choice Book Award Honor Book în categoria Best Indie (2009);
• Young Adult Buzz Book;
• Publisher’s Weekly Best Book of the Year (2009);
• School Library Journal Best Book of 2008;
• printre Amazon.com’s Best Books of 2008.

Să ai ochi de culori diferite înseamnă să ai un Dar.
Iar darul Katsei este unul special.

Katsa putea să ucidă un om de când avea opt ani – ea este unul dintre puţinii oameni născuţi în ţara ei cu un dar extrem, al ei fiind acela de a ucide. Ca nepoată a regelui, ea ar putea să trăiască o viaţă plină de privilegii, dar, din pricina talentului ei, este nevoită să lucreze pentru unchiul ei, regele. Când îl întâlneşte pentru prima dată pe prinţul Po, al cărui dar erau tehnicile de luptă, Katsa nu bănuieşte că viaţa ei e pe cale să se schimbe. Nu bănuieşte nici că se va împrieteni cu Po. Şi nu bănuieşte nici că va afla adevărul despre darul ei… sau adevărul despre un teribil secret, ascuns în depărtări… un secret care ar putea distruge toate cele şapte regate doar prin cuvinte.

Kristin Cashore este o scriitoare liber-profesionistă. A terminat un masterat în literatură pentru copii şi s-a mutat din Jacksonville, Florida în Cambridge, Massachusetts unde lucrează la volumul trei din „Trilogia celor Şapte Regate“.

O eroină puternică, intrigi politice, acţiune! O carte pe care într-o zi i-o voi transmite mai departe fetei mele! – Melissa Marr

Puteti precomanda cartea de Aici 

Reclame