La BookLand, cartile-s cu vino-ncoa !

Fie ca vrei sa iti improspatezi biblioteca, fie ca esti in cautarea unei carti anume sau ca vrei sa cumperi cadouri, BookLand te asteapta cu mii de propuneri!  BookLand este un nou targ pe piata evenimentelor de carte din tara, ce are loc intre 15 si 17 aprilie, la AFI Palace Cotroceni. Targul de carte urban aduce cartea in viata ta de zi cu zi, intr-un spatiu prietenos si dinamic.

Timp de trei zile, vizitatorii pot rasfoi si cunoaste cartile, se pot bucura de titluri noi sau de opere consacrate si pot descoperi audiobook-uri sau carti si dispozitive de lectura electronice. Targul va reuni peste 100 de expozanti si 350.000 de vizitatori, iar cartile vor fi inconjurate de spectacole de muzica si dans, de evenimente pentru cei mari si cei mici sau de lansari multimedia. “Noaptea alba a cartii” este unul dintre elementele de noutate ale BookLand. Vizitatorii sunt asteptati sambata, 16 aprilie,  sa cumpere carti pana in zori.
Azi revin cu un nou concurs sponsorizat de Editura Nemira si BookLand !
Premiile acestui concurs sunt:
Pentru a putea castiga una din aceste carti trebuie sa imi trimiteti un e-mail la cartepentrumine@yahoo.com cu raspunsul la intrebarile de mai jos si cu numele vostru real.
Intrebarea1:” Unde si cand se va desfasura targul de carte BookLand?”
Intrebarea2:” Care este ultima carte citita de la Editura Nemira?”
Concursul se desfasoara pe eprioada 13 aprilie 2011- 17 aprilie 2011.  In data de 18 aprilie 2011 voi anunta castigatorii, cu ajutorul site-ului random.org.
Sponsorii concursului:
Reclame