Lume, lume – în sunet de surle şi trâmbiţe, cu multe trompete pe fundal –, vă spunem că în perioada 15-26 aprilie, orice titlu de pe www.litera.ro are o reducere de 35%.  Da, aţi înţeles bine: orice carte de pe www.litera.ro poate fi achiziţionată cu o reducere de 35%. Ba chiar mai mult, toţi cei care cumpără în această perioadă intră în tombolă pentru câştigarea unei excursii la Viena, oferită de Alsys Travel.
Excursia este pentru două persoane şi va avea loc în perioada 19-23 mai. Câştigătorul nu trebuie să îşi aducă cu el decât buna dispoziţie şi dorinţa de a vizita Viena (nu-i aşa ca nu-i greu de făcut?), totul fiindu-i asigurat – transportul cu avionul, cazarea cu mic dejun inclus la Hotel Senator 3*, ba chiar şi un voucher de 25 euro/persoană pentru următoarea vacanţă în care va merge prin Alsys Travel.
Viena, capitală a Austriei, păstrează încă atmosfera de lux şi grandoare specifică unui oraş cu adevărat imperial. Câştigătorul tombolei Litera va putea urma traseul regilor şi reginelor, vizitând splendidul palat Schonbrunn, reşedinţa de vară a împărătesei Sisi sau Palatul Imperial, care până în 1918 a fost reşedinţa împăraţilor Habsburg. Viena este totodată o adevărată capitală a lumii moderne, cu magazine luxoase şi restaurante primitoare. Centrul oraşului este în jurul Catedralei St. Stephen, de unde pornesc mai multe străduţe pietonale. Nu departe este şi uriaşa roată, devenită un fel de simbol al Vienei de azi, din gondolele căreia se poate admira întreg oraşul.
 Nu-i aşa că te-am convins să îţi iei titlurile preferate de la Litera în perioada imediat următoare?

Anunțuri