Hristos a Inviat!

Nu ma prea pricep de obicei in a transmite un mesaj oamenilor, insa am gasit cate ceva interesant, care cel putin mie mi-a transmis ceva.
  „Cu mare bucurie prăznuim şi în acest an Sărbătoarea tuturor Sărbătorilor, Paştele Domnului, în cea dintâi zi a săptămânii, când Mântuitorul din mormânt a Înviat şi din moarte la viaţă ne-a trecut pe noi.

Har vouă şi pace de la Domnul nostru Isus Cristos cel Înviat din morţi! Cu mare bucurie prăznuim şi în acest an Sărbătoarea tuturor Sărbătorilor, Paştele Domnului, în cea dintâi zi a săptămânii, când Mântuitorul din mormânt a Înviat şi din moarte la viaţă ne-a trecut pe noi.

Purificaţi de lungul parcurs al Postului Mare, după ce ne-am dezbrăcat de omul cel vechi prin mărturisire şi iertarea obţinută în taina sfintei Spovezi şi de asemenea, după ce L-am însoţit pe Isus cu gândul şi cu sufletul în patimile şi moartea Sa de pe cruce, participând la slujbele Bisericii, astăzi ne regăsim toţi credincioşii împreună pentru a lua lumină şi pentru a-L întâlni şi primi pe Cel pe care Îl iubim. Astăzi, întreagă Biserica lui Dumnezeu şi odată cu ea întreaga suflare creştină cântă: „Cristos a Înviat din morţi, cu moartea pe moarte călcând şi celor din morminte viaţă dăruindu-le”.
Anunţul biruinţei lui Isus asupra morţii şi a păcatului, consemnat de Sfintele Scripturi şi proclamat de apostoli şi de Biserică, răsună de-a lungul timpului ca un ecou şi el este auzit de cei credincioşi. Acest vesel anunţ este adresat mai întâi inimii omului şi mai apoi minţii şi raţiunii sale. Cu inima se crede spre mântuire, cu gura se proclamă, iar cu fapta se dă mărturie.


Paste Fericit, alaturi de cei dragi!
Reclame