Hey, vin cu un  nou concurs care mi-as dori sa se desfasoare in mod constant pe blog. Concursul e dedicat tuturor fanilor…si cititorilor fideli. Dupa cum ati vazut am facut si pagina de facebook a blogului.
Am hotarat ca de fiecare data cand se strang 100 de fani pe facebook [100 de like] voi da prin tragere la sorti o carte.
Ce parere aveti?
Cartea pe care o ofer unui cititor  cand se ajunge la 100 de fani este Volumul 2 din Seria Anita Blake- Cadavrul care rade – Laurell K. Hamilton.

Harold Gaynor, un cap al lumii interlope, ii ofera Anitei un miliom de dolari pentru a reanima un zombie de aproape trei sute de ani. Stiind ca pentru asa ceva va fi necesar un sacrificiu uman, Anita refuza oferta, intrind in conflict cu Gaynor care-si va trimite asasinii pe urmele ei. Dar cind mortii incep sa iasa din morminte, Anita isi da seama ca altcineva a reanimat zombiul lui Gaynor. Anita intra in conflict cu Dominga Salvador, o preoteasa voodoo. O creatura macelareste citeva familii din St. Louis. Anita Blake si detectivul Dolph Storr se ocupa de caz. Un mare ajutor vine din partea unei prostituate, Wanda-cea-in-scaun-cu-rotile. Apare din nou in scena Jean-Claude, vampirul-suprem, devenit intre timp noul stapin al orasului.

Cartea a aparut la Editura Tritonic . De aceasta data cartea este sponsorizata de mine. Vreau sa o ofer unui cititor al blogului.

NOTA: In momentul in care se strang 100 de fani voi anunta castigatorul si de asemenea o alta carte oferita ca premiu pentru cand se strang 200 de fani…..

Reclame