Hey, vreau sa multumesc tuturor care s-au dovedit a fi fanii acestui blog. S-au strans destul de repede 100 de fani, asadar trebuie sa dau si cartea promisa. Am facut extragerea din primii 100 de fani si a iesit numarul 22.

Iar castigatoarea este….:
Jianu Iulia
Felicitari!

Iulia a castigat volumul 2 din Seria Anita Blake- Cadavrul care rade. Te rog sa imi trimiti un e-mail in care sa imi dai adresa ta pentru a putea primi cartea.
Acum, pentru cand se vor strange 200 de fani voi face o noua extragere din toti cei care au dat  like si de aceasta data premiul este…..bineinteles volumul 3 din Seria Anita Blake- Circul Damnatilor.

O tanara atragatoare, inteligenta, cu simtul umorului, bun detectiv si intr-o forma fizica excelenta, pentru a se putea lupta cu vampiri, licantropi si alte vietuitoare care de care mai ciudate si mai puternice. Ar mai fi fost nevoie de ceva pentru ca pana si Stapanul Orasului, un vampir suprem rupt din peisajul francez medieval, sa fie sedus de Anita? inconjurata de fenomene si personaje supranaturale, lucrand intr-un domeniu care are directa legatura cu ele, ea pare uneori ca apartine unei alte lumi, iar alteori, incredibil de umana pentru modul ei de viata. Remarcabil este modul in care autoarea, Laurell K. Hamilton, reuseste sa imbine cu succes elemente de aventura, mister, fantasy, magie, dragoste si horror.
Mult Succes!!
PS. Stati pe aproape, urmeaza un nou concurs cu un premiu super8-> si o noua recenzie.
Anunțuri