Am terminat azi A doua luna Plina de Kelley Armstrong. Primul volum l-am citit undeva in vara anului trecut si imi placuse, chiar mult. Eram foarte curioasa cum se continua povestea.
Elena , personajul principal al cartii, este un fel de model pentru mine, este o femeie foarte puternica care are  „privilegiul” de a fi singura femeie varcolac din lume.

„Varcolaci. Informatii pretioase de vanzare. Numai pentru adevaratii increzatori.”
Asa incepe noua aventura a Elenei si a grupului ei de varcolaci, cu un anunt pe internet.
Elena incerca sa protejeze secretul  haitei si tot odata rasa ei  de restul oamenilor asa ca merge in Pittsburgh pentru a afla detalii despre anuntul postat pe internet.
Este advertizata de niste vrajitoare ca niste oameni de stiinta rapesc fiinte supranaturale pentru a crea o noua rasa umana superioara. Ea nu da crezare acestor advertizari pana nu este atacata chiar ea de niste oameni platiti sa o duca la acea inchisoare.
Scapa de acei urmaritori insa acum incepe sa dea crezare vrajitoarelor si incepe sa se formeze un grup cu reprezentanti din mai multe rase[vrajitoare, vampiri, samani, semi-demoni si varcolaci] pentru a gasi o cale de anihilare a acelor oameni de stiinta.
Intre timp Elena este rapita si dusa in inchisoare unde  va cunoaste  adevarata oroare. Va avea de a face cu oameni complet nebuni din punctul meu de vedere, lacomi dupa bani , oameni barbari care omoara din placere si le place sa chinuie si sa batjocoreasca pe cei din jur.
Eroina noastra ajunge singura , captiva intr-o celula fara vreo cale de iesire…aparent.
Imi place personajul ei pentru ca mereu gaseste o cale de iesire, ca si in cazul de fata. Reuseste sa evadeze si totodata se intoarce cu grupul ei pentru a cere razbunarea meritata.
Iubesc relatia ei si a lui Clay,   intre ei exista o chimie rara, o iubire de o imensitate de nedescris, chiar daca  nu sunt persoanele care sa o arate in mod special se vede din faptele lor, mai ales dupa modul in care reactioneaza Clay cand vede ca Elena e in pericol.

Autoarea m-a lasat putin in aer, pentru ca un personaj a cam disparut din peisaj fara urma….cred ca va reveni cu noi forte in urmatorul volum pe care abia il astept.

Va recomand cartea tuturor mai ales cei care iubesc varcolacii . Sper ca v-am convins;)).

Cartea o puteti comanda de Aici

Reclame