Am revenit cu un nou concurs pe blog  organizat impreuna cu Editura Tritonic [ careia vreau sa ii multumesc pentru toate aceste carti frumoase]

de aceasta data puteti castiga un pachet format din:
1X Coraline- Neil Gaiman
1X Lily of the Valley- Maria Alexandra Ion

Ca multe alte celebre carti pentru copii, si aici este vorba despre o fetita, pe numele ei Coraline, isteata, perspicace, dornica sa exploreze apartamentul in care tocmai s-a mutat impreuna cu parintii ei si imprejurimile acestuia. in cursul explorarilor ei, gaseste o usa misterioasa, incuiata, aflata in camera de desenat. Mama ei are cheia, si ii arata Coralinei ce se afla in spatele usii: nimic altceva in afara de caramizi. in mod inevitabil, Coraline se va intoarce si va deschide usa. De data aceasta caramizile au disparut, iar in locul lor se afla un coridor intunecat. Coraline paseste in coridor – ce explorator n-ar fi facut la fel? – si ajunge intr-un apartament care este aproape la fel cu cel pe care il stia.

Ceea ce atrage atentia de la bun inceput in acest „roman” pentru (si despre) parinti si copii este amestecul straniu, cu totul neobisnuit, de meditatie candida si luciditate atroce, de elegie si policier, mixtura epico-lirica, de thriller si jurnal intim, turnata in cadrele unei naratiuni de tip puzzle care pune in mare incurcatura pe cititorul lenes, deprins sa primeasca mura in gura

Cartea de fata e un debut promitator, si ne cuprinde uimirea afland ca tanara autoare (14 ani) abia a atins varsta Lenei, curajoasa si mult prea sensibila ei eroina. Coincidenta nu mi se pare deloc intamplatoare.

Antonio Penes
 
 
 
 
 
 
 
Tot ce trebuie sa faceti pentru a castiga  acest pachet de carti este sa imi trimiteti un e-mail la adresa    cartepentrumine@yahoo.com cu numele vostru real[ Nume+ Prenume]  si raspunsul la cerinta de mai jos.
 
Cerinta:” Numeste 2 titluri care au aparut la Editura Tritonic in categoria Tritonic Junior!”
 
Concursul se desfasoara pe perioada 11 iunie 2011- 25 iunie 2011. In data de 26 iunie 2011  voi anunta castigatorii cu ajutorul site-ului TrageriLaSorti.ro  .
Multumesc Editurii Tritonic pentru carti. Pe parcurs vor aparea si recenzii la aceste carti. [Dupa ce le voi citi]
 
Sponsorul acestui concurs:
 
 
Reclame