Hey, m-am gândit să vă fac o surpriză împreună cu Codruţa ţi să nu vă mai ţinem pe jar şi vom posta câştigătorii deja.
În primul rând vreau să mulţumesc librariei online Libris , pentru sprijin.
Am avut ceva de muncă[aproximativ o dupămasă întreagă] deoarece chiar nu mă aşteptam la atâţia concurenţi [44],  mai jos aveţi ataşat un document cu toate răspunsurile primite de la voi. Şi tot mai jos veţi găsi  şi clasamentul final.[ click pe poza pentru mărire]

Mesajul lui Codruţa:
„Vorbim despre un concurs cu JURIZARE, astfel pentru a face alegerea corectă am hotărât împreună cu Mădă stalbilirea unor criterii(probabil a-ţi  observat capul de tabel)!
Totalul de puncte pe care îl puteaţi acumula a fost de 100 de puncte
Baremul sună în felul următor: ORTOGRAFIE 10p, LIMBAJ 10p, PUTEREA DE CONVINGERE ASUPRA MEA CA JURAT 20p, ABILITĂŢI DE ARGUMENTARE 20p, DIACRITICE 20p, ORGANIZAREA IDEILOR 20p!
Cea care ne-a convins ca merită o carte mult dorită din partea librariei on-line LIBRIS a fost ROMAN DIANA! În textul ei am putut găsi ceea ce căutam de fapt! Dorinţa de a citi o carte plus coerenţă şi corectitudine în scris! „

Felicitari  Diana! Aştept un e-mail din partea ta cu datele tale personale[inclusiv numărul de telefon] cât mai repede posibil!

Răspunsul câstigătoarei:

Nume: Roman Diana
Carte dorita: Sange regesc- Varona Bennet
Te-ai simţit vreodată străină în propria lume? Respinsă pentru că ai curajul să apreciezi adevăratele valori precum cartea, arta, istoria sau muzica clasică şi nu non-valorile pe care se bazează societatea contemporană? De fiecare dată când simt că nu îmi găsesc locul, îm momentele dificile dar şi în cele fericite, apelez pentru confort şi siguranţă la ajutorul cărţilor. Este micul meu secret care nu dă niciodată greş. Cărţile mi-au fost mereu alături atunci când am avut nevoie de răspunsuri, când am simţit nevoia să râd sau să îmi regăsesc latura romantică. Ele mă aşteaptă necondiţionat, sunt acolo pentru mine fără să pună întrebări şi fără să aştepte nimic în schimb, exact ca nişte prieteni foarte buni.
Dorinţa continuă de cunoaştere, ce îmi cere constant să o hrănesc, mi-a creat în timp o pasiune deosebită pentru romanele istorice, care îmi oferă nepreţuitul dar de a face cunoştiinţă cu civilizaţii şi epoci apuse, rupând barierele timpului şi spaţiului. Din acest motiv îmi doresc din suflet să îmi dai ocazia să citesc cartea Varonei Bennet, “Sânge regesc”, care spune povestea unei prinţese franceze din secolul al XV-lea, pe numele său Catherine de Valois, care a fost obligată să se căsătorească cu cel care i-a cucerit ţara, Henric al V-lea, totodată uzurpatorul tronului englez şi care este acum hotărât să îi distrugă ţara. Aflată singură într-o ţară ostilă, căsătorită contra voinţei sale cu bărbatul responsabil de nefericirea neamului ei, Catherine îşi întâlneşte sufletul pereche în cel mai inoportun moment al vieţii sale.
In condiţiile în care cărţile ne oferă atât de multe satisfacţii, emoţii şi lecţii de viaţă, mă întreb de ce oamenii au lăsat lectura să cadă în desuet şi să fie înlocuită de atâtea lucruri superficiale?”

Frumos nu?
Aici găsiţi răspunsurile tuturor concurenţilor!  Vreau să felicit pe fiecare în parte , la urma urmei au avut mulţi răspunsuri bune şi doar un premiu de dat!

Mulţumiri sponsorului Libraria online Libris!

Reclame