Am revenit cu un nou concurs sponsorizat de Librăria online Libris.

Premiul acestui concurs constă într-un exemplar al cărţii Roşu de rubin- Kerstin Gier

O călătorie în timp este anunţată de obicei cu câteva minute, ore sau chiar zile înainte, prin senzaţii de ameţeală ce afectează capul, stomacul şi/sau picioarele. Primul salt în timp – numit şi saltul de iniţiere – are loc între al șaisprezecelea şi al șaptesprezecelea an de viaţă al purtătorilor genei. (Extras din Cronicile gardienilor, vol. II, Reguli general valabile)
Uneori poate fi o adevărată povară să trăiești într-o familie cu atât de multe secrete. Cel puțin așa gândește Gwendolyn, o adolescentă de șaisprezece ani, până în ziua în care se trezește brusc în Londra secolului trecut. Atunci își dă seama că s-ar putea ca ea însăși să fie cel mai mare secret al familiei sale, căci a moștenit capacitatea de a călători în timp. Ceea ce nu realizează ea este faptul că n-ar trebui să-ți permiți să te îndrăgostești când te afli prins între două epoci… căci asta poate complica lucrurile și mai tare. Mai ales că nici în trecut lucrurile nu mai sunt cum erau odată…
Dragoste eternă este o trilogie palpitantă, amuzantă și plină de romantism. Urmăriți aventurile tinerei Gwendolyn în volumul al doilea, Albastru de safir.

Frumos nu?

Tot ce aveţi voi de făcut este sa îmi trimiteţi un e-mail la adresa cartepentrumine@yahoo.com cu numele şi prenumele vostru, şi o compunere/compoziţie cu titlul ” O călătorie în timp”
UPDATE: Compunerile nu trebuie sa depaseasca 2 pagini word!
Concursul este de tip jurizare, iar răspunsurile voastre vor fi jurizate de mine şi de Bad Codruţa[cred că o ştiţi, mai scrie recenzii pe blog]

Concursul se desfăşoară pe perioada 02.07.2011- 19.07.2011. Câstigătorul va fi afişat în data de 20.07.2011.

Baftă tuturor!

Mulţumesc Librăriei online Libris!
Reclame