Acum câteva săptămâni am primit o recomandare foarte frumoasă, iar acum vreau să transmit mai departe!
 Pentru că acesta este un blog de carte, vreau să promovez şi poezie, nu doar proză.
 Voi încerca, dacă nu în fiecare sâmbătă măcar odată la 2 săptămâni să vă recomand şi câte un volum de poezie [Dacă aveţi cumva propuneri, sau aveţi vreo carte de poezii care v-a atras atenţia daţi-mi un e-mail]
 
 În această sâmbătă vreau să vă recomand Volumul de poezii intitulat „Aproape Dragoste”- Dan Podaru.  Sugestiv, nu?

„Poezia şi-a găsit numeroase definiţii de-a lungul timpului… Despre aceasta, poetul Dan Podaru sustine că este „un eveniment cosmic, un cutremur, o explozie nucleara, un BIG BANG care dureaza o nanosecunda.”
“Aproape Dragoste” este primul volum de poezii al specialistului in comunicare, Dan Podaru. Cartea a fost lansata luni, 4 iulie, la cafeneaua 3D din incinta cinematografului Patria, in prezenta a numeroase persoane din mediul academic, artistic si din mass-media.
Pentru toate aceste poezii, autorul multumeste „tuturor femeilor care, iubindu-ma sau urandu-ma, m-au ajutat sa ma autodefinesc.”
Poeziile cuprinse in acest volum sunt create in perioada 1986-2011.
Volumul de 106 pagini este ilustrat cu fotografii alb-negru realizate de atriştii Gabi Boholţ şi Sergiu Mihăescu, iar designul acestuia a fost conceput de catre Vasile Ardeleanu.
Volumul va putea fi achizitionat direct de pe site-ul autorului ( www.danpodaru.ro ), dar si din librarii.”

Vă îndemn chiar să intraţi pe linukl de mai sus. Găsiţi de asemenea nişte poezioare care se găsesc bineînţeles în cartea lui.
 Din cele 8 poezii prezentate pe site-ul lui, cel mai mult mi-a atras atenţia aceasta:

Te văd, te gândesc…
Te ascult şi te iert
Te urc, te cobor…
Te sper şi te pierd.
Te chem, te ating
Te simt şi astept…
Mă închin, mă aplec
Peste margini… spre cer.


Mi-a plăcut foarte mult pentru că acest poet scrie exact în stilul meu. Totul are o semnificaţie profundă, trezind sentimente puternice în noi, ca oameni, în cuvinte puţine.  Eu sunt adepta lucrurilor scurte şi profunde. Mie mi-a transmis un mesaj, proeminent. Sper că v-am făcut măcar puţin curioşi.
 Puteţi comanda cartea de Aici

Anunțuri