Am citit această carte pe malul mării Negre. Mereu ieşeam în evidenţă când mergeam la plajă. Fiecare avea în mână un colac, o saltea de plajă, o geantă sau cine ştie ce în drumul spre plajă. Eu aveam…o carte. Duceam în fiecare dimineaţă volumul gros cu mine. Nu prea aveam timp să citesc altundeva decât dimineţile când apa era prea rece.

Tu ai fraţi/surori? Gemeni? Te înţelegi bine cu ei? Află că unii nu se înţeleg deloc!! 
  

 Bennie Rosato este o avocată foarte cunoscută în oraşul său şi nu numai. Are o firmă de avocatură foarte faimoasă .Nu este prietenoasă cu nimeni, de fapt nici nu prea are prieteni. Se poartă foarte profesional cu toată lumea. Îşi închide sentimentele undeva în adâncul sufletului şi nu le dă drumul să evadeze decât în momentul în care aproape face cunostiinta cu moartea.

Alice Connelly, reflexia lui Bennie Rosato, la înfăţişare, sora ei geamănă, două picături de apă. În timp ce Bennie este femeia foarte bogată şi duce o viaţă de succes pe plan profesional, Alice este exact opsusul ei. Duce o viaţă dezorganizată. Viaţa ei se schimbă atunci când îşi pierde marea iubire .Totul în viaţa ei se petrece într-un ritm haotic.Acum se simte în minoritate faţă de sora ei geamănă, o invidiază. Este traficantă de droguri. Are un iubit foarte periculos. Viaţa ei o ia razna.O pierde de sub control.

 Mary DiNunzio, nu mi-a prea plăcut acest personaj. Este genul „catelusului ingamfat”. Face orice numai ca să intre în graţiile şefei ei. Vrea să fie independentă. Îşi doreşte să reuşească atât pe plan profesional cât şi pe plan familial. Însă nu reuşeşte. Când trebuie să aleagă între cele două, alege planul profesional, certându-se cu iubitul ei şi indepartandu-se  de prietena ei cea mai bună.

 Ce se întâmplă cu Bennie atunci când Alice se hotărăşte să intre în viaţa ei? Când practic, îi fură viaţa.  O închide într-un coşciug şi o aruncă pe un câmp părăsit, pentru a muri încet şi în chinuri.
 Acum Alice preia controlul în viaţa lui Bennie. Transferă toţi banii pe un cont extern. Acum mai trebuie să scape de colegii de serviciu a lui Bennie şi , voila! Scapă de iubitul ei periculos care plănuieşte să o omoare şi este şi bogată.

Numai că Bennie reuşeşte şi scapă! Acum toată lumea o confundă cu Alice Connelly. Viaţa ei se răstoarnă. Acum , ea, Bennie Rosato, e considerată  impostoarea. Nu are pe nimeni alături. Şi nu poate dovedi că ea e cea adevărată!!

 Va reuşi Bennie să dovedească cine e cu adevărat? Îşi va recupera banii pe care Alice i i-a furat? V-a scăpa cu viaţă din această cursă cronometru în prinderea lui Alice? 
 Veţi afla citind această carte!!! 
Cartea a aparut la Editura All .Puteti comanda cartea de Aici
Anunțuri