Hello! A venit vremea să organizăm un nou concurs pe blog împreună cu Editura Tritonic !

De această dată puteţi câştiga un pachet de cărţi format din :
 1X Soţia Călătorului în timp- Audrey Niffenegger
 1X Mistere Veneţiene- Kathryn Walker
 

Cind Henry a cunoscut-o pe Clare, ea avea sase ani, iar el avea treizeci si sase. S-au casatorit cind ea avea douazeci si trei, iar el avea treizeci si unu. Pare ciudat, dar nu e, pentru ca Henry este unul dintre primii oameni diagnosticati cu cronoafectiuni: din cind in cind ceasul lui genetic se reseteaza si se trezeste aruncat in viitorul sau in trecutul sau. Cu aceasta au a se infrunta cei doi eroi ai romanului, un bibliotecar si o studenta la arte, cu aceasta are de luptat dragostea lor. „Urasc sa fiu acolo unde ea nu este, cind ea nu este. si totusi plec mereu, iar ea nu ma poate urma“ – zice Henry. Romanul a fost ecranizat iar premiera filmului va fi pe 6 noiembrie 2009.
Romanul de debut semnat de Kathryn Walker, despre dragoste, pierdere, mister si renastere, se defasoara intr-o Venetie senzuala urmarind tensiunea psihica si emotionala a unei femei neimplinite, scriere inspirata din nefericita casnicie a autoarei cu binecunoscuttul cantaret James Taylor. Povestea se declanseaza in momentul in care Nel Everett, eroina romanului, coboara pe neasteptate din tren, parasindu-si sotul muzician, vedeta adulata si aclamata in concerte. Situatia se complica atunci cand ajunge in palatul unei contese venetiene si se implica in descifrarea unei fresce misterioase, a carei valoare ar putea schimba o secventa din istoria artei renascentiste. Aventura este incununata de idila care se naste intre Nel si Matteo, restauratorul angajat de contesa, eroina gasind resursele unei noi pasiuni atat profesionale cat si spirituale. Romanul este unul dinamizat de sentimente, emotii si trairi, subliniind in mod constant stransa legatura intre trecut si prezent.
Tot ce trebuie să faceţi pentru a putea câştiga acest pachet de cărţi este să lăsaţi mai jos un comentariu în care să includeţi: Nume+Prenume, Adresa de e-mail şi ce carte aţi dori să citiţi de la Editura Tritonic !
Concursul se desfăşoară pe perioada 02 august 2011-  12 august 2011. În data de 13 august 2011  voi anunţa câştigătorul cu ajutorul site-ului TrageriLaSorti.ro  
 
 
Anunțuri