Am pus deja ochii pe acest roman. Chiar azi l-am văzut în vitrina unei librării.Coperta este superbă. Şi am o presimţire că şi cartea va fi frumoasă.
 
 „O fetiţă este abandonată pe o navă care se îndreaptă spre Australia, în 1913. Ea ajunge acolo singură având doar o valiză mică cu haine şi o carte – un frumos volum de basme. Ea este luată de către căpitanul de doc şi soţia lui şi crescută ca fiind a lor. În ziua când a împlinit douăzeci şi unu de ani ei îi spun adevărul, şi cu imaginea de sine spulberată, „Nell” porneşte într-o călătorie în Anglia pentru a încerca să afle povestea ei. Căutarea o duce la Blackhurst Manor, pe coasta Cornwall, la familia Mountrachet. Dar misterul începe să se dezvăluie doar după moartea sa când nepoata ei Cassandra preia căutările. La Cabana Cliff, locaţie ce aparţine de Blackhurst Manor, Cassandra descoperă grădina uitată din cartea de basme putându-i în final afla secretele.
 Grădina Uitata este un roman de călătorii exterioare şi interioare şi un omagiu adus puterii povestirii. Romanul este umplut cu personaje de neuitat, care îşi ţes drumul prin fermecătoarea poveste.”
 Acest articol a fost tradus de AlexaMiana şi a fost preluat în engleză de Aici [Mulţumesc AlexaMiana]
 

 Consider că merită această carte! Cel puţin a ajuns deja pe lista mea de cumpărături [Wishlist] 
 Nu uitaţi, Marţi, 9 August, la ora 19:30 are loc lansarea cărţii! 
Reclame