Neaţa , [ la amiază] Ce mai faceţi? Am auzit că vă era dor de un nou concurs . Azi se termină concursul cu numărul 15 aşa că , grăbiţi-vă.

 De această dată împreună cu Editura Tritonic vă oferim un pachet de cărţi format din:

1X Sah la Rege- George Arion
1X Esenta raului- Greg Iles

“Cu ocazia Pastelui ortodox, Majestatea Sa Regele Mihai va efectua o vizita in Romania. impotriva sa a fost pus la cale un complot. Va fi asasinat pentru a destabiliza situatia in Romania si din acea parte a Europei. A fost tocmit cel mai cautat asasin din istoria planetei – Omul cu o mie de fete i se spune. Am incercat sa prevenim autoritatile romanesti pe o alta cale, dar am esuat – rezidentul dumneavoastra din Olanda a fost ucis. Va rog sa socotiti scrisoarea ca pe un avertisment, ca pe o incercare de a opri o faradelege care ar costa scump Romania. inca o data va spunem – dati toata atentia acestei scrisori si informati pe cine trebuie.”
Scrisoarea n-avea nicio semnatura. Cand dragostea dispare, si dispare de tot, ce ramane de facut? La orizont se poate prefigura un divort, asta in cazul in care nu ti se propune o afacere sinistra pentru a iesi dintr-o casnicie cu mainile curate si buzunarele intacte. Lumea lui Alex Morse, specialista FBI in negocierea de ostatici, este data peste cap. In vreme ce mama ei, bolnava de cancer, zace intr-un spital, Alex este chemata in Jackson, orasul natal, unde iubita ei sora tocmai a suferit un atac cerebral. Cu cateva clipe inainte sa moara, ii sopteste ca sotul ei, un dezvoltator imobiliar bogat, este cel care a adus-o in aceasta stare. Strangand dovezi referitoare la acuzatiile surorii ei, Alex se aliaza cu un doctor tanar, a carui sotie bogata, sexy si plictisita – nu neaparat in aceasta ordine – i-a pus gand rau si l-a condamnat prin urmare la o moarte sigura. Actionand fara aprobarea FBI-ului, se lanseaza intr-o cursa contra cronometru pentru a elucida misterul care invaluie un sir de morti premature si pentru a-l salva pe tanarul doctor. Cei care, mai degraba, isi pot privi partenerul de viata murind in chinuri groaznice, in loc sa plateasca costurile unui divort, sunt aceia care cunosc esenta raului. „Thriller in adevaratul sens al cuvantului! Perfect credibil. Terifiant. O conspiratie in cautarea crimei perfecte si un agent FBI decis sa lupte pana la capat pentru a dezvalui esenta raului. Un roman care investigheaza latura intunecata a naturii umane scris de un maestru al suspansului si al rasturnarilor de situatie.” George Arion


Tot ce trebuie să faceţi pentru a putea câştiga acest pachet de cărţi este să lăsaţi mai jos un comentariu în care să includeţi: Nume+Prenume, Adresa de e-mail şi mentionati o carte scrisa de George Arion, aparuta la  Editura Tritonic !
Concursul se desfăşoară pe perioada 12 august 2011-  20 august 2011. În data de 21 august 2011  voi anunţa câştigătorul cu ajutorul site-ului TrageriLaSorti.ro  


Reclame