Hey, adevărul e că citesc mult mai mult decât se vede. Mi-aş dori să fac recenzie la fiecare carte citită, însă pur şi simplu nu pot , [sau nu vreau? Nu ştiu asta] probabil latura mea egoistă vrea să ţină doar pentru mine. 
 Pentru unii poate e uşor să scrie o recenzie însă pentru mine nu este, chiar deloc. Mereu stau şi mă gândesc ce şi cum să scriu. Cuvintele îmi zboară prin minte, toate amestecate, iar eu încerc să descifrez „€œpuzzle-ul”. 
  
 Am terminat de câteva zile cartea Esenţa Răului- Greg Iles. Titlul este foarte sugestiv deoarece autorul acestei cărţi a  căutat cele mai groaznice răutăţi şi le-a comprimat în această carte. Nici nu îmi pot închipui să existe aşa ceva în realitate. Este prea terifiant. 
 Personajul principal al acestei cărţi  este Alexandra Morse sau Agent Morse. Este genul de eroină care este un model în viaţă pentru oricine deoarece viaţa o pune la încercare, nu odată ci de foarte multe ori iar ea iasă din toate greutăţile cu capul sus. 
 Este agent FBI specializat în negocierea de ostatici. Cu ceva timp în urmă tatăl ei moare, împuşcat, colegul ei de muncă  pe care îl şi iubea moare de asemenea iar ea se alege cu o cicatrice „frumoasa” pe obraz, mama ei suferă de cancer[ în fază terminală] , toate astea într-un timp foarte scurt. Îşi fac loc în viaţa ei într-un mod neaşteptat. 
 Acum, când începe să îşi revină încet în urma pierderilor, primeşte un telefon  în care este chemată la spital deoarece sora sa a suferit un atac cerebral. Totul se dărâmă în jurul ei atunci când pe patul de moarte sora ei îi mărturiseşte că soţul ei a ucis-o . Acum trebuie să afle de ce? Şi mai trebuie să îşi salveze şi nepotul, Jamie, din mâinile tatălui său. 
 Mi-a plăcut foarte mult că Alex a avut mult curaj deoarece a lucrat la acest caz pornind de la nimic , pe cont propriu, fără ajutorul Biroului. Şi-a riscat slujba şi viaţa pentru a afla ceva care părea imposibil. Nu avea date. Nu avea nimic decât numele cumnatului ei. 
 După câteva săptămâni de cercetări află că sora sa a avut cu adevărat dreptate. Soţul său chiar a omorât-o, sau…a plătit pe cineva să o facă astfel încât să pară o moarte naturală. A mai aflat care ar fi o presupusa următoare victimă. Era o organizaţie în toată regula. Intră pe nepusă masa în viaţa următoarei victime, Chris Shepard, un doctor, care o crede nebună de legat. Ea încearcă să îl avertizeze pe doctor că e în pericol dar el nu crede nimic. 
 După multe cercetări, atacuri şi multe altele doctorul începe să o creadă pe Agent Morse, iar acuma se teme cu adevărat.  Morse, doctorul Chris, Will[ un prieten al tatălui lui Alex] şi Agent Kaiser, doar patru oameni care încearcă să demonstreze rautatiile acestei mafii care îţi pot introduce cancer în corp  sau alte boli  pentru a muri, a€œnatural”. Totul pentru ce? BANI! Trăim într-o lume a lăcomiei şi a foamei, după bani şi bogăţii. Asta e realitatea!! 
  
 Alex îşi doreşte să îşi răzbune sora şi să îşi salveze nepotul . Oare va reuşi? Îl va putea demasca pe doctorul Tarver? Îl va putea salva pe doctorul Chris ? Îşi va putea salva viaţa şi nepotul? 
 Cartea te ţine a€œin priza” de la început până la sfârşit . Este plină de acţiune.Vei rămâne uimit de ceea ce vei găsi aici. Ştii tu, esenţele tari se ţin în sticlute mici! 
  
 Cartea a apărut la Editura Tritonic şi vo recomand din tot sufletul . O puteţi comanda de Aici la doar 15 lei [ copertă cartonată] 
  
Reclame