Şah la rege este o carte puţin mai istorică. Să nu vă aşteptaţi la acea istorie plictisitoare de pe la şcoală. Această carte este un adevărat plan al ruşilor de a distruge România, thrillerul perfect! Cred că am mai menţionat şi în alte posturi că urăsc ruşii. Pur şi simplu nu îmi plac pentru simplul fapt că au ceva împotriva noastră şi  mă enervează felul lor de a fi. Îi consider cei mai lacomi oameni.
 Această carte are în vizor asasinarea Regelui Mihai de către unul din cei mai periculoşi asasini, „€œOmul cu o mie de feţe „€œ, pentru a şterge România de pe hartă,…pentru totdeauna.
 Mesajul misiunii lui Coler sună cam aşa:
 ” Mihai I de România.Născut la 25 octombrie 1921. Rege la şase ani, detronat de propriul său tată. Rege al României între 1940-1947, când a fost silit să abdice. Locuieşte în prezent în Versoix- Elveţia. În perioada Paştelui ortodox- 26 aprilie- se va afla în România. Nu importă modalitatea folosită a€“ ea trebuie să fie spectaculoasă, de faţă cu multă lume , astfel încât să stârnească un mare ecou. Preţ- trei milioane de dolari. Atenţie: oriunde în altă parte s-ar petrece acţiunea nu e socotită valabilă.Modalitatea de plată- ca de obicei, la alegere.”
 Lupta pentru putere domină în această carte. Fiecare îşi face propriile legi, şi luptă alături de cine vrea cu ce arme vrea.
 Americanii încearcă să ajute România fără a avea un amestec în asta, aşa că le trimit o scrisoare românilor, un avertisment:
 „€œCu ocazia Paştelui ortodox, Majestatea Sa Regele Mihai va efectua o vizită în România. împotriva sa a fost pus la cale un complot. Va fi asasinat pentru a destabiliza situaţia în România şi din acea parte a Europei. A fost tocmit cel mai căutat asasin din istoria planetei a€“ Omul cu o mie de feţe i se spune. Am încercat să prevenim autorităţile româneşti pe o altă cale, dar am eşuat a€“ rezidentul dumneavoastră din Olanda a fost ucis. Vă rog să socotiţi scrisoarea că pe un avertisment, ca pe o încercare de a opri o fărădelege care ar costa scump România. încă o dată vă spunem a€“ daţi toată atenţia acestei scrisori şi informaţi pe cine trebuie.”
 Scrisoarea n-avea nicio semnătură.
 
 Va putea fi oprit Coler? Sau îl va omorâ pe Regele Mihai? Ce se va întâmpla cu România? Va fi prevenit Regele?
 O să va placă la nebunie această carte.
 A apărut la Editura Tritonic şi poate fi comandată de Aici la doar 10 lei

Un PS. Multa lume nu da nici o sansa autorilor romani! Eu cred ca e cazul sa ii citim si  pe ei deoarece sunt multi autori buni in Romania, si nu sunt apreciati asa cum ar trebui!
 
 

Reclame