Hey, v-am promis în această seară un concurs, aşa că iată-l [ mai jos]. De această dată sponsorul acestui concurs este Târgul de Carte BookLand şi Editura Nemira.[Târgul de carte BookLand se desfăşoară în această perioadă în diferite oraşe ale ţării- click Aici pentru a vedea unde şi când va fi]
 
 Premiul este unul foarte atrăgător…, cel puţin pentru fete:

1X Manual de Stil- Dana Budeanu


Dana Budeanu s-a format ca stilist la Londra, locul unde se lanseaza trenduri, unde stilul personal conteaza cel mai mult si unde personalitatea vestimentara este mai puternica decat oriunde.

Manual de stil va invata cum sa purtati cele mai trasnite t-shirturi si piesele must have ale sezonului, cum sa combinati piesele vestimentare aparent fara nici o legatura intre ele, cum sa alegeti jeansii dar si ce tinute se potrivesc acestora, ce rochii trebuie sa aveti in garderoba si cum sa le accesorizati.

“Ati fi surprinsi sa vedeti cate pot face hainele potrivite pentru voi, pentru suflet, pentru cariera… Ati fi socati sa aflati cat de simplu e sa inveti sa ai stil si sa-l practici firesc, nu chinuit de imprejurari si rigori sociale. Dana nu te invita sa devii ceea ce nu esti, ci, dimpotriva, sa te transformi exact in ceea ce esti, lasand povestea despre tine la vedere…” Mihaela Radulescu

 Deci fetele…sună tentant nu?
 
 Acum, pentru a intra la tragerea la sorţi trebuie să lăsaţi un comentariu mai jos cu numele vostru, adresa de e-mail şi răspunsul la întrebarea ” Prin câte oraşe se va plimba Caravana BookLand?”

Concursul se desfăşoară pe perioada 24 august 2011-  03 septembrie 2011. În data de 04 septembrie 2011  voi anunţa câştigătorul !

Anunțuri