Hey, am revenit cu un concurs pe blog. De curand am incheiat un nou parteneriat cu Editura Humanitas. Iar acum vine si un concurs sponsorizat de ei.

Premiul este unul foarte frumos. Sper sa va fac curiosi in materialele urmatoare.

Jurnalist multipremiat, cunoscut mai ales pentru reportajele sale de război, James Meek s-a impus în ultimii ani drept una dintre vocile cele mai originale şi valoroase ale romanului contemporan britanic, cărţile sale fiind traduse în peste douăzeci şi cinci de ţări.
Divorţat, singur şi dezamăgit de lumea literară, scriitorul ratat Adam Kellas a ales să fie corespondent de război pentru că nu are nimic de pierdut. Când trupele occidentale intră în Afganistan, el părăseşte Londra şi consemnează confruntările dintre mujahedini şi talibani, dar mai ales tragediile personale ale locuitorilor unei ţări victimă a mizelor geopolitice. Viaţa unui reporter de război are limite clare într-o ţară îndepărtată şi străină, iar întâlnirile devin previzibile în micul perimetru sigur al expaţilor. Însă Adam nu pare pregătit pentru întâlnirea cu Astrid, o tânără ziaristă americană. Misterul acestei femei tăcute îl atrage ca un magnet, făcându-l să descopere aproape cu groază că nu este imun la iubire. Şi, totodată, că dragostea, fie şi împărtăşită, nu alungă neapărat singurătatea şi vina.

Ei bine daca v-am facut curiosi, puteti citi Aici cateva pagini.

Daca vreti sa castigati aceasta carte trebuie sa lasati un comentariu mai jos cu numele vostru +Raspunsul la intrebarea:” Din ce colectie face parte cartea de mai sus?”

Concursul se desfasoara pe perioada 06.09.2011- 17.09.2011 . Castigatorul il voi anunta in data de 18.09.2011 .

Bafta tuturor!! Multumesc Editurii Humanitas!!

Anunțuri