Libraria online Libris si Blogul Carte pentru mine va invita la un nou concurs.

Premiul este o carte aparuta la Editura Litera. „Se numea Sarah” Tatiana De Rosnay. Majoritatea cred ca ati auzit de succesul acestei carti. [ iar pentru cei care nu stiu despre ce e vorba puteti citi recenzie Aici sau Aici]

Paris, iulie 1942: Sarah, o fetiţă evreică în vârstă de zece ani, este arestată în toiul nopţii, împreună cu părinţii ei, de poliţia franceză, dar nu înainte de a-şi încuia fratele în ascunzătoarea lor secretă, convinsă fiind că se va întoarce după numai câteva ore pentru a-l elibera.
Paris, mai 2002: Julia, o jurnalistă americană, stabilită de mulţi ani la Paris şi măritată cu un francez, trebuie să scrie un articol despre razia de la Vel’ d’Hiv, cu ocazia comemorării a şaizeci de ani de la acest eveniment de tristă amintire în istoria Franţei. În timpul investigaţiei sale, Julia descoperă întâmplător o serie de secrete de familie adânc îngropate, care o leagă de Sarah, şi simte nevoia de a reconstitui destinul tragic al fetei. Pe măsură ce se adânceşte în trecutul ei, lucrurile pe care le află o tulbură şi o fac să-şi pună întrebări cu privire la propria existenţă.
Se numea Sarah este povestea înduioşătoare a două familii unite de un secret teribil, dar şi o tulburătoare pagină de istorie: Tatiana de Rosnay descrie un episod real din Franţa aflată sub ocupaţie şi rupe tăcerea care înconjoară un subiect dureros, uneori chiar tabu, din istoria francezilor.
Bestseller New York Times, vândut în două milioane de exemplare.
Roman tradus în 32 de ţări.

Pentru a putea castiga aceasta carte trebuie sa lasi un comentariu cu numele tau si raspunsul la intrebarea: ” De ce iti doresti sa citesti aceasta carte?”[Raspunsul care m-a convins, va castiga]

Concursul se desfasoara pe perioada 08.09.2011- 30.09.2011. In data de 01.10.2011 voi anunta castigatorul ales prin jurizare.

Multumesc Librariei online Libris pentru cartea oferita ca premiu!
Bafta tuturor!
Anunțuri