Miercuri am primit 2 colete cu nişte cărţi superbe. Mă uitam la toate cărţile şi nu ştiam ce să încep să citesc. Toate mă atrăgeau. Le vroaim de foarte mult timp, iar acum nu mă puteam hotărâ, aşa că am tras la sorţi [ pentru prima oară ]. A ieşit Bestia- Alex Flinn. Am auzit multe lucruri bune despre film şi carte. Eram foarte nerăbdătoare să văd cum este. Adevărul e că merge foarte repede. Nu ai să te plictiseşti citind-o . Nici nu m-am aşezat bine în pat, că deja era terminată .
 Mereu am iubit basmele. Pur şi simplu îmi place să trăiesc în acea iluzie, că răul este învins iar personajele bune trăiesc fericite până la adânci bătrâneţi.
  În această carte este vorba despre o poveste de iubire, total neobişnuită între Kyle Kinsbury şi Lindy.
 Kyle Kingsbury este fiul unei vedete Tv[ prezentator de ştiri]. Este băiatul perfect, la exterior. Are parte de foarte multă popularitate în şcoală, asaltat de toate fetele iar el purtându-se arogant cu toată lumea, activitatea lui principală fiind una simplă: Să cheltuie banii tatălui său ,făcându-şi de cap cu prietenii şi să îsi bată joc de alţii. La început chiar îl detestam pentru tot ceea ce făcea şi pentru modul în care se purta cu ceilalţi.
 Totul începe când în viaţa lui apare Kendra[ care se dovedeste că este o vrajitore], singura persoană care îi ţine piept mândriei lui Kyle. Îl ia în râs în faţa prietenilor săi, iar Kyle se hotărăşte să îi dea o lecţie! Se pare că „€œteatrul” face parte din viaţa lui deoarece o invită pe Kendra la bal, doar pentru a o lăsa baltă şi a o părăsi în faţa tuturor.  Aşteaptă cu nerăbdare seara balului , pentru a o învăţa minte pe Kendra  însă totul se întoarce contra lui, deoarece Kendra îl blesteamă, transformându-l într-o bestie. Una adevărată! Aşa că, din băiatul perfect, iubit de fete, a ajuns un monstru. Acum corpul lui este plin de păr. În locul gurii aflându-se  doar nişte linii diforme şi colţi, iar în locul mâinilor având gheare.  

 Acum Kyle are la dispoziţie exact 2 ani ca să găsească o fată care să vadă mai departe de urâţenia lui fizică. Trebuie să îl iubească aşa cum este, iar el să o iubească la rândul lui. Vraja poate fi desfăcută doar printr-un sărut, adevărat.
 Kyle este pierdut şi fără speranţă. Nu mai are prieteni. Nu poate ieşi afară fără să se ascundă, iar acum tatăl lui l-a părăsit într-o vilă imensă doar cu servitoarea lor. Îi era ruşine cu fiul său iar singura soluţie pe care o vedea era să îşi părăsească fiul. Va angaja şi un meditator, orb,[ pentru a nu îl vedea] ca să îi predea lecţiile.
 Cu timpul Kyle începe să se schimbe . Caută o fată pentru el, însă nu găseşte pe nimeni. Lumea  este îngrozită de el. Acum începe să se resemneze. Îşi dedică timpul lecturii[ devine chiar pasionat de cărţi] şi grădinăritului. Face o pasiune pentru tradafiri aşa că el singur construieşte o seră pe care o umple cu diferite tipuri de trandafiri. Are foarte mare grijă de ei.  Începe de asemenea să aibă sentimente. Îi păsa de Magda[ servitoarea lor] şi de Will[ meditatorul] încearcă să o contacteze pe Kendra [ printr-o oglindă magică pe care i-a dăruit-o Kendra]  şi o roagă să îi redea vederea lui Will şi să o ajute pe Magda să ajungă înapoi la familia ei. Kendra îi răspunde afirmativ , dar numai în cazul în care blestemul este rupt.

Kyle, adoptă o noua atitudine! Vrea să se ajute pe el însuşi şi pe prietenii lui.Simte şi el că s-a schimbat aşa că odată cu această schimbare€…isi schimbă numele. Acum el este Adrian King! Kyle murise…odata cu transformarea lui în bestie .
 Totul mergea bine în vila din Brooklyn, cu excepţia faptului că timpul trecea iar Adrian nu a găsit pe nimeni, până când într-o seară un hoţ îi spărsese casa. Dădu buzna în sera lui de trandafiri. Acest lucru l-a înfuriat foarte tare pe Adrian. Nimeni nu îi strică lui locul sacru şi scapă nepdepsit. Vroia să îl omoare acolo, pentru că îi distrusese trandafirii.  Dar hoţul îi promisese că io dă pe fata lui dacă îl lasă în viaţă! Asta schimbă totul. Era unica şansă a lui Adrian de a avea o fată şi de a o face să se îndrăgostească de el!
 A început să pregătească locul pentru Lindy. A aflat că a fost cu el , la vechia lui şcoală, însă niciodată nu o băgase în seamă. S-a strofocat toată săptămâna să afle ce îi place lui Lindy şi a încercat să facă locul foarte confotabil pentru musafira lui. Părea că Lindy e luminiţa din capătul tunelului, ..sau nu?

 Cum va decurge relaţia dintre cei doi? Va reuşi Lindy să îl accepte pe Adrian aşa cum este? Va putea să îl iubească? Va reuşi Adrian să rupă blestemul? Nu mai staţi pe gânduri şi citiţi cartea. O poveste uimitoare! 

 Mulţumesc Librăriei online Libris pentru această carte! O puteţi comanda de Aici

Ca o notă personală asupra filmului: Mie nu mi-a prea plăcut filmul. Cartea a fost de 1000 de ori mai bună. M-a deranjat foarte mult că a schimbat câteva nume ale personajelor şi tipa care o joacă pe Lindy nu se potriveşte deloc!

Reclame