Cred ca a venit vremea sa organizam un nou concurs pe blog. Premiul este oferit de Editura Leda careia ii multumesc foarte mult!

Premiul concursului:

1X Eve- Anna Carey


Unde să te ascunzi când nicăieri nu eşti în siguranţă?
La şaisprezece ani după ce un virus mortal a ucis cea mai mare parte din populaţia pământului, lumea este un loc plin de pericole. Eve, protagonista în vârstă de optsprezece ani a romanului, nu s-a aventurat niciodată dincolo de curtea bine păzită a şcolii, unde – alături de alte două sute de fete orfane – i s-a promis o pregătire care să-i asigure un viitor strălucit în Noua Americă, fie ca profesoară, fie ca artistă. Dar în noaptea de dinaintea absolvirii, Eve află adevărul şocant despre realul scop al şcolii unde este elevă – şi soarta cumplită care o aşteaptă.
Părăsind singurul cămin pe care l-a cunoscut vreodată, Eve pleacă într-o călătorie lungă şi primejdioasă în căutarea unui loc unde să poată supravieţui. Pe drum, ea o întâlneşte pe Arden, fosta ei rivală din şcoală, şi pe Caleb, un băiat rebel care trăieşte în sălbăticie. Ţinută la distanţă de bărbaţi întreaga sa viaţă, Eve a fost deprinsă să se teamă de aceştia, dar Caleb îi câştigă treptat încrederea… şi inima. Acesta promite să o protejeze, dar când soldaţii încep să îi vâneze, Eve trebuie să aleagă între dragostea adevărată şi propria-i viaţă.
În această nouă serie epică, Anna Carey, asemenea mult mai titratei ei predecesoare în domeniul distopiilor, Margaret Atwood (şi mă refer aici la celebrul roman Povestirea cameristei), imaginează un viitor deopotrivă frumos (prin afirmarea perenităţii valorilor general umane) şi înspăimântător. Cititorii se vor delecta cu o poveste incitantă despre o dragoste interzisă şi aventuri extraordinare.

Cartea pusa in concurs este superba. Chiar azi am inceput-o si deja pot garanta pentru ea.

Pentru a putea castiga aceasta cartea trebuie sa faceti o compunere/ creatie sau cum vreti voi sa ii ziceti cu titlul „Biblioteca, prietena mea cea mai buna”. Sper sa va placa titlul ales.
Creatiile voastre le veti lasa mai jos, comentariu. De asemenea comentariul trebuie sa cuprinda: Numele vostru, numele cu care ati dat like pe pagina noastra de facebook si numele cu care ne urmariti prin GFC[Google Friend Connect]

Castigatorul va fi ales prin jurizare!
Durata concursului: 11.10.2011-21.10.2011. 
Bafta tuturor! Multumim Editurii Leda!!
Anunțuri