De curand s-a incheiat concursul de fidelitate si m-am gandit sa va rasplatesc si in aceasta luna cu o carte , care este fabuloasa.
Premiul acestei luni este cartea Caderea- Liz Braswell

Chloe King este o fata obisnuita. Merge la scoala, isi face temele, mai trage uneori chiulul de la ore, se cearta cu mama ei, si se indragosteste de un baiat… sau doi.
Dar, inainte de a implini saisprezece ani, descopera ca i se intampla multe lucruri ciudate: ii cresc gheare de pisica, vede perfect pe intuneric, devine tot mai agila, iar cand cade din cel mai inalt turn din San Francisco moare, dupa care invie.
Pe masura ce descopera adevarul despre originile ei, totul devine o lupta pentru supravietuire. Din fericire pentru Chloe, ea mai are inca opt vieti. Dar oare ii vor fi suficiente?

Am citit cartea deci pot spune ca merita! Daca nu va convins descrierea sper sa va convinga recenzia care va aparea curand pe blog.
Vor fi luate in considerare comentariile lasate in perioada 24.10.2011- 23.11.2011. Dupa care urmeaza sa anuntam castigatorul.
Comentariile off-topic nu vor fi luate in considerare!!!!
Se iau in considerare doar comentariile de la aceasta postare pana in momentul in care anunt castigatorul!! Deci degeaba veti lua toate posturile la rand! Acelea nu se vor numara!
Bafta tuturor!! Multumesc Editurii Leda pentru sponsorizare!
Anunțuri