Buna dimineața tuturor!
În această dimineața frumoasă, când unii ca mine s-au trezit cu noaptea în cap și își beau ceafeaua, câțiva acuma se trezesc iar alții încă mai dorm după cheful de sâmbăta seara, m-am gândit la un lucru care sper să vă placă tuturor.
Pentru mine, lumea cărților, este un loc în care îmi găsesc refugiul, când vreau să mă ascund de realitatea, uneori dura, care mă înconjoară, uneori pentru a-mi aduce alinare, alteori pentru a-mi aduce un zâmbet pe buze, alteori doar pentru a acoperii timpul liber. Cărțile mele sunt mereu acolo pentru mine și îmi face plăcere să vorbesc despre ele.
Voi, cititorii acestui blog, puteți citi mereu părerile noastre despre cărțile preferate, în scurtele recenzii pe care le postăm, dar noi nu avem ocazia să aflăm mai multe despre cărțile voastre preferate, așa că m-am gândit  la acest nou capitol, în care noi să fim cititorii iar voi autorii.

Așa cum mie îmi place să povestesc despre cărțile pe care le citesc, mi-ar face o deosebită plăcere să întâlnesc cât mai multe persoane, care sa împărtășească cu noi părerile cu care au rămas, după fiecare carte care i-a captivat.
Cred că este o frumoasă ocazie prin care puteți face, alte persoane curioase de cărțile voastre preferate.
Noi doua, deabea  așteptăm să citim despre cărți care nu am avut ocazia sa le citim, sau sa discutam despre cele pe care le știm.
Acest post , va fii mereu la îndemâna voastră , accesibil prin intermediul acestei poze.

P.S. Enjoy your coffee
         and have a nice Sunday!

Anunțuri