„Povestea spune ca, in aceasta zi, de 31 spiritele peroanelor care au murit in ultimul an se intorc pe pamant in cautarea unor corpuri vii pentru a le poseda pe perioada anului viitor, aceasta fiind singura speranta de a avea o viata dupa moarte.
Celtii considerau ca toate legile sptiului si timpului sunt suspendate in aceasta zi, permitandu-le spiritelor sa interactioneze cu cei vii.
Cei vii nu doreau sa fie posedati. Astfel, in noaptea de 31 octombrie, satenii stingeau focurile din casele lor, pentru a le fi frig si pntru a deveni astfel nedoriti. acestia se imbracau in tot felul de costume caraghioase si participau la parade galagioase in cartierul lor, incercand sa fie cat mai distructivi posibili pentru a speria spiritele ce veneau in cautarea celor vii.” Cu ocazia acestei zile, ne-am gandit la un nou concurs foarte interesant.
Si pentru ca tot este Halloween, avem pentru voi o carte cu vampiri, foarte atragatoare.


Premiul consta in volumul 7 al jurnalelor vampirilor , „Intoarcerea  Miez de noapte ” – L.J. Smith
Cu ajutorul lui Damon, Elena l-a salvat pe vampirul ei iubit, Stefan, din adâncurile Dimensiunii Întunecate. Dar nici unul dintre fraţi nu a scăpat neatins.
Stefan este slăbit de lunga lui detenţie şi are nevoie de mai mult sânge decât îi poate da Elena. Iar Damon, transformat printr-o magie ciudată în om, va face orice ca să redevină vampir – chiar şi să se întoarcă din nou în iad.
Dar ce se va întâmpla când o va lua din greşeală cu el pe Bonnie, iar Elena şi Stefan vor porni pe urmele lor? Şi ce vor face ceilalţi când vor descoperi că sursa întregului rău e mai întunecată – şi mai aproape – decât şi-ar fi putut ei imagina?

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti pe email la adresa cartepentrumine@yahoo.com , o poza reprezentativa ale acestei zile impreuna cu numele vostru. Deasemenea trebuie sa anuntat despre acest concurs pe blogul personal, Facebook, Twitter sau orcie alta pagina de acest gen. (Un singur anunt) – link-ul sa fie trimis in email.

Castigatorul va fi ales prin jurizare.
Perioada concursului este : 31.10.2011  –  7.11.2011

Multumim Editurii Leda pentru aceasta carte.

Anunțuri