In ultimele zile au aparut linkuri de precomanda la 2 carti de la Editura Leda. Abia astept sa apara ambele carti!! Sunt curioasa cum se vor continua ambele serii.

Este vorba despre cartea Tradari si Revelatii!!


DRUANDERSON
Departede a fi vreun înger
Gata!Până aici cu fetiţa drăguţă!
LumeaReală e un loc înspăimântător. Întrebaţi-o despre asta pe Dru Anderson, o fatădură care a pus la pământ un număr destul de mare de tipi răi. E înarmată,periculoasă, şi gata să lupte mai întâi şi abia pe urmă să stea la discuţii.Aşa că o să dureze ceva timp până să-şi dea seama în cine se poate încrede.
SărmanaDru… Părinţii ei au dispărut cu multă vreme în urmă. Graves, prietenul ei celmai bun (şi singurul!), a fost muşcat de un vârcolac. Şi tocmai a aflat căsângele care îi circulă şi ei prin vene nu este în totalitate uman. Christophe,misteriosul şi chipeşul ei salvator, o ţine ascunsă la o şcoală secretă pentrudjamphiri şi vârcolaci adolescenţi. O problemă ar fi că Dru este singura fatăde acolo. Vestea proastă: instinctul ucigaş îi spune că unul dintre colegi vreasă o vadă moartă.
Cutoţi ochii aţintiţi asupra ta, să descoperi un trădător în Ordin nu e tocmai unlucru care poate rămâne fără urmări…
Pentrumai multe informaţii despre această serie şi despre autoare, vizitaţi www.strange-angels.com şiwww.lilithsaintcrow.com.
Moştenirea sângelui lui Schuyler Van Alen tocmai a fost pusă laîndoială: face ea parte dintre cei cu Sânge Albastru, sau prin vene îi curgesinistrul Sânge Argintiu? În vreme ce controversa se adânceşte, Schuyler esteabandonată în casa familiei Force, sub acelaşi acoperiş cu Mimi Force, rivalaei cea vicleană, şi cu Jack Force, dragostea sa interzisă.
Dar când străvechea temniţă a unui demon puternic este distrusă decei cu Sânge Argintiu în Rio de Janeiro, Străbunii cu Sânge Albastru au nevoiede Schuyler de partea lor. Miza e mare şi bătălia sângeroasă; iar acum Schuylertrebuie să aleagă între datorie şi pasiune, între dragoste şi libertate.
Romantism, glamour, credinţe vampireşti, toatese împletesc în mult aşteptatul volum al treilea din sagaSânge Albastru aMelissei de la Cruz.
Ce parere aveti de copertele celor 2 carti? Sper ca nu mai statipe ganduri si dati o fuga pe site-ul Leda si le veti precomanda!!
PS. Imi cer scuze de „inactivitatea ” mea peblog…..adica na…postez destul de rar:d, insa mai am inca cateva teze…panaatunci incerc sa supravietuiesc …asa , pe linia de plutire. Sper sa maintelegeti!
O duminica frumoasa!!
Anunțuri