Ei bine, m-am gandit sa ma revansez putin pentru ca am mai lipsit pe blog….si mai dau drumul la inca un concurs.
Premiul este oferit de Editura Leda , careia ii multumesc foarte mult!!

Daca va inscrieti puteti castiga un exemplar al cartii Capcana Mortala- Charlaine Harris-Volumul 11 Vampirii Sudului. Stiu ca exista multi fani ai acestei serii, si bineinteles a serialului.

Cu talentul ei special de a da mereu de necazuri, Sookie este martoră la un atentat comis cu o sticlă incendiară asupra barului în care lucrează, Merlotte’s. Bănuielile se îndreaptă imediat spre anti-teriantropii din zonă, însă Sookie suspectează altceva şi, împreună cu Sam, încearcă să descopere vinovatul… precum şi mobilul atacului.
Dar lucrurile se complică. Cu toate că nu este capabilă să „citească” în mintea vampirilor, Sookie îi cunoaşte bine pe iubitul său, Eric Northman, şi pe „fiica” lui, Pam, şi îşi dă seama că aceştia complotează împotriva actualului lor stăpân. Treptat, şi Sookie este atrasă în această luptă… care se dovedeşte a fi mult mai grea decât ar fi crezut la început.
Prinsă încă o dată în vârtejul intrigilor din lumea vampirilor, Sookie află că este doar un pion, la fel ca oricare alt om obişnuit… şi că pe tabla de joc a apărut o nouă regină…

Pentru a putea castiga acest volum trebuie sa lasati un comentariu mai jos cu numele vostru, linkul unde ati postat despre concursul nostru si raspunsul la  „Mentioneaza 2 tilturi pe care ti-ai dori sa le citesti in viitorul apropiat!”

Alegerea castigatorului se face prin tragere la sorti!
Concursul se desfasoara pe perioada 16.11.2011-29.11.2011. In data de 30.11.2011 va fi anuntat castigatorul.

Bafta tuturor!

Reclame