S-a lansatLibrăria Copiilor
Bucureşti, 3 noiembrie 2011LibrăriaCopiilor (www.librariacopiilor.ro) este un nou magazin virtual care reuneşte o colecțieatent alcătuită de cărți pentru copiii de toate vârstele, dar şi titluri caresunt destinate părinților. Librăria adună poveşti clasice, cărți de poezii sauromane celebre ale copilăriei, atât titluri româneşti, cât şi internaționale.La acestea se adaugă o selecție vastă de cărți psihologice sau gastronomicepentru părinți, manuale şi auxiliare şcolare.
“«Librăria Copiilor» s-a născut dindorința mai mulor părinți de a găsi informatii relevante, cu adevărat utile,despre noile apariții editoriale de pe piață. În domeniul cărților pentru copiinu există o «bursă» a valorilor, aşa cum există pentru literatura obişnuită. Uncititor adult poate găsi imediat cronici şi recenzii credibile despre aproapeorice carte nou aparută şi îşi poate forma rapid o opinie corectă şi utilă. Lao carte pentru copii nu poți să faci acelaşi lucru, fiind nevoit să te bazezipe intuiție, noroc sau pe părerile subiective ale altor părinți. Am dorit casite-ul nostru să poată oferi o soluție acestei probleme”, subliniază reprezentanții Librăriei Copiilor.
Noualibrărie virtuală pentru copii şi părinți se poziționează ca oferind “cele maifrumoase cărți pentru copii publicate în România”. Librăria Copiilor reuneştedoar titluri ce conțin literatură de calitate şi ilustrații realizate deartişti profesionişti, la acestea adăugându-se o calitate grafică ireproşabilă.Multe dintre cărțile oferite de Librăria Copiilor beneficiază de recenziirealizate de scriitori şi jurnalişti din sfera culturală, care s-au alăturatacestui proiect. De asemenea, părinții vor putea contribui şi ei, direct pesite, cu comentarii şi opinii referitoare la cărțile prezentate.
Librăriabeneficiază de un sistem intuitiv de căutare a cărților şi de un mod de comandăsigur şi rapid, iar plata se poate face inclusiv cu cardul. Catalogul estestructurat în categorii clare şi sugestive, clasificate după criterii utile cumar fi vârsta copiilor, conținutul sau prețul. Formularul de comandă este clarşi facil, optimizând timpul consumat de client pentru procesarea achiziției.
Maimulte detalii despre Librăria Copiilor sunt disponibile pe www.librariacopiilor.ro.  
Anunțuri