PetrecereZori de Zi cu ocazia ecranizarii unui nou roman al autoareiStephenie Meyer
Gaudeamus 2011
 
FENOMENUL SAGA AMURGCONTINUA CU
ECRANIZAREA ROMANULUI
Zori de zi
A patra peliculadin serie, Saga Amurg: Zori de Zi – Partea 1, a fost lansata la nivelinternational vineri, 18 noiembrie 2011. Fanii din Romaniaai seriei Amurg au participat la celmai asteptat moment al anului. Editura RAO este initiatoarea „FenomenuluiAmurg” in Romania si a publicat seria completa de romane apartinandautoarei Stephenie Meyer.
Saga Amurg: Zoride zi continua celebra poveste de dragoste dintre un vampir si o muritoarecare a topit inimile tinerilor din intreaga lume, ultimele doua capitole aleproductiei-fenomen fiind regizate de celebrul Bill Condon, laureat cu premiulOscar pentru scenariul filmului Gods and Monsters.
Cu ocazialansarii acestui film, editura Rao le pregateste fanilor Amurg osurpriza. Aceasta ecranizare este foarte importanta pentru fanii care au cititdeja toate catile seriei si sunt in continua cautare de alte povesti dedragoste cu personaje fantastice. Toti fanii seriei Amurg sunt asteptati duminica, 27 noiembrie incepand cu ora 14:00 la standul editurii RAO din cadrul targului de carte Gaudeamus (Romexpo, pavilion central).
Vom organiza un eveniment destinat fanilor seriei Amurg unde vom premia prin intermediul concursurilor devotamentul fanilor fatade seria si personajele care au adus in atentia publicului din toata lumeapovestile fantasy de dragoste.

Anunțuri