In ultima vreme, s-a pus destul de mult  aceent pe paranormal…adica toate cartile dupa care multi dintre voi[ chiar is eu] sunteti innebuniti, iar Editura Corint a scos chiar si o Enciclopedie a paranormalului. Coperta arata foarte bine. Abia astept sa vad si continutul cartii.

ENCICLOPEDIA PARANORMALULUI de Rupert Matthews, acum la Editura CORINTAutor: Rupert Matthews (coordonator), Traducere: Livia Boja
Format: 20,5 x 26 cm, 304 pagini, 49,90 lei
Editura CORINT
Cu puţină vreme înainte de apariţia primului volum din seria Paranormal de Kiersten White, vă oferim un volum de excepţie, o enciclopedie a fenomenelor paranormale, un excelent material pentru aprofundarea domeniului.
Oamenii de ştiinţă consideră că lumea în care trăim este un loc previzibil şi că toate fenomenele de pe Pământ au o explicaţie logică.
Totuşi, sunt relatate foarte frecvent întâmplări ciudate şi aparent inexplicabile, care par să sfideze legile şi teoriile ştiinţifice.
De asemenea, există persoane cu puteri neobişnuite, care depăşesc natura umană.
În Enciclopedia paranormalului, lucrare apărută recent la Editura Corint, Grupul Editorial Corint, veţi putea citi povestiri incredibile despre fenomene din sfera supranaturalului, petrecute în vremuri îndepărtate sau mai apropiate: reincarnarea – fantomele – vampirii – fenomenul poltergeist – Yeti – OZN-urile – cercurile din lanuri, precum şi despre unele fiinţe sau întâmplări extraordinare, care nu şi-au găsit încă explicaţia.
Bine aţi venit în lumea paranormalului, unde nimic nu poate fi prevăzut.NOTA. In aceasta dupamasa am fost la Gala de priemere a Blogurilor din Medias si o conferinta despre Beneficiile Bloggingului. Maine voi face un post special….despre cum a fost, si ce impresie mi-a lasat….si ibineinteles…daca blogul a fost castigator sau nu!!

Un weekend cat mai placut!!


Reclame