Cu siguranţă volumul 2 este mult mai bun decât primul. Toată acţiunea este mult mai intensă. Am stat  aproape toată noaptea ca să termin acest volum. Eram conştientă că la ora 6 dimineaţa trebuie să mă trezesc, şi totuşi nu puteam lăsa cartea jos din mână.
 Se continuă acţiunea din primul volum. Schuyler împreună cu Conduitul său, Oliver pleacă în Veneţia pentru a-şi căuta bunicul. După 2 săptămâni în care căutările ei sunt fără succes se hotărăşte să se întoarcă acasă, şi totusi…ceva o face să îşi găsească propriul bunic, care este un Sânge Albastru foarte vechi cu multe influenţe în jurul său. Acum el este singura speranţă pentru Schuyler!
 Între timp în New York, pregătirile sunt în toi pentru Balul celor patru sute, un bal aşteptat de toată lumea, un bal care va face „furori”. Totuşi Mimi Force nu se mulţumeşte doar cu atât , aşa că organizează şi un after-party cu tema „Bal mascat”.
 De aici lucrurile se precipită puţin. Apare un nou personaj Kingsley Martin. Sincer nu îmi place de el! Este foarte malefic şi rau…si este un Sânge Argintiu, adică ceea ce Schuyler încearcă de ceva vreme să găsească, dar Kingsley se integrează destul de bine. Este un tip fermecător, astfel că toate fetele sunt la picioarele lui.

Nu după mult timp de la întoarcerea lui Schuyler în New York se întoarce şi bunicul ei şi începe să îşi antreneze nepoata pentru a deveni un Sânge Albastru puternic. Se pare că neamul Sânge Albastru îşi pun bazele în Schuyler, o metisa[metisa= combinarea dintre un Sânge Albastru şi un Sânge Roşu]! Se zice că doar ea poate să învingă un Sânge Argintiu.
 Acum Schuyler devine tot mai puternică, şi tot mai slăbită în acelaşi timp deoarece, Schuyler încă nu a gustat sânge uman ceea ce o face să obosească foarte repede, iar după o anumită perioadă să intre în comă, exact ca mama ei. Acum , ea trebuie să îşi găsească un însoţitor uman iar gândul ei zboară tot la Jack Force care mi se pare că se joacă cu sentimentele lui Schuyler. El ştie că o iubeşte pe ea, şi totuşi de dragul tradiţiei şi nu numai, rămâne alături de Mimi, sora sa.
 Sfârşitul romanului este foarte accelerat deoarece  Schuyler constrânsă de timp îl face pe Oliver, prietenul ei cel mai bun, însoţitorul său uman , iar Kingsley se foloseşte de Mimi, pentru a încerca  să o facă să pară vinovată în faţa Comisiei. Acum Mimi este condamnată la moarte! Şi nimeni nu poate dovedi nevinovăţia ei decât Schuyler!!

 Îşi va folosi oare Schuyler darul pentru a-şi salva duşmanul? Sau o va lăsa să moară  zdrobindu-I inima celui pe care îl iubeşte şi ea? 

 Acest roman are de toate: dragoste, acţiune, o istorie foarte interesantă a vampirilor, chiar şi dramă.
 Sper că v-am convins să citiţi această carte! Pe mine m-a cucerit foarte repede.
 O puteţi comanda de la Librăria online Libris cu 30% reducere [ Click Aici]

Reclame