Din19 Decembrie 2011-impreuna cu Libertatea pentru Femei
O dorință de Crăciun
O dorință de Crăciun reunește douăîncântătoare povești, pe alocuri amuzante, în mare parte emoționante, care văvor transpune în atmosfera magică și irezistibilă a sărbătorilor de iarnă.
Stephanie Marshall își dorește ca desărbători să le poată oferi celor două fiice ale ei o casă nouă, și pentru astamuncește din greu ca manager al unui magazin de echipamente sportive. Dar dupăun diferend cu atrăgătorul ei șef, Eddie O’Brian, acest vis pare să seîndepărteze tot mai mult, și problemele nu întârzie să apară. Magiasărbătorilor îi va cuprinde în curând pe toți, iar dragostea, atât de multașteptată de Stephanie și de Eddie, se va înfiripa în pofida tuturorobstacolelor care le stau în cale…
Meredith s-a preocupat mereu să aibă oviață plină: conduce o pensiune, are grijă de cei doi copii ai surorii ei pecare aceasta i-a abandonat, organizează spectacolul de Crăciun din orășelul încare locuiește – totul pentru a-și alunga din minte secretul care o chinuieîncă din adolescență. Dar acum în viața ei apare Logan Taylor, un bărbatfermecător, care nu se lasă intimidat de răceala lui Meredith, și care parehotărât să-i demonstreze că și pentru ea poate exista Un Crăciun fericit.
Reclame