Ştiu că etârziu, probabil sunteţi la colindat, sau dormiţi…sau cine ştie……, însă  eu v-am promis un concurs ,aşa că mă ţin depromisiune.
NOTĂ: Sepoate să găsiţi câteva greşeli sau cine ştie, însă mâine dimineaţă voi revenipentru a corecta textul.
Şi acumaşteptatul concurs: Luna aceasta v-am pregătit ceva mai special cu nişte premiifoarte frumoase. Moşul a venit deja pe aici şi a lăsat o mulţime de cadouri!
Premiileacestui concurs:
                   Tradari- Lili St. Crow
                   Revelatii- Melissa de la Cruz
                     Jocul Minciunii- Sara Shepard
Pentru aputea câştiga  unul din aceste premiitrebuie să ne trimiteţi o poză cu ce aţi primit de Craciun la adresa  de e-mail cartepentrumine@yahoo.com deasemenea trebuie să vă adăugaţi şi numele în corpul mailului. [Pentru cei carepostează pe blog, să ne trimită şi linkul în e-mail]
Pozele vorfi jurizate de către mine şi Alexa. Fiecare dintre noi va da câte o notă de la0 la 5 puncte. Deci la final veţi putea face un total de 10 puncte, în urma punctelor noastre. [Vom jurizacreativitatea, şi de asemenea imaginea de ansamblu]
De asemeneapentru cei care postează despre concursul nostru pe blogul lor vor avea unpunct bonus!
După ce se încheie această primă fază a concursului vom face topul pozelor, vom premiacele 3 poze câştigătoare iar pentru celelalte, care nu au câştigat nimic, vomface un sondaj, iar poza care primeşte cele mai multe voturi va primi un premiuspecial format din cărţile:
Durataconcursului:25.12.2011-10.01.2012. În data de 11.01.2012 voi pune clasamentulfăcut de mine şi Alexa şi cei trei câştigători şi tot atunci voi pune şisondajul la care se va putea vota până în data de 13.01.2012 .

Baftă tuturor!!


Mulţumim sponsorilor acestui concurs: Editura Leda şi Editura Humanitas !


Reclame