URÂŢII, cartea întâi din seria cu acelaşi nume de ScottWesterfeld, în februarie 2012 la CORINTeens

Tally e pe cale să împlinească şaisprezece ani şi… de-abiaaşteaptă! Nu ca să-şi ia permisul de conducere, ci ca să devină frumoasă. Înlumea ei, cea de-a şaisprezecea aniversare aduce cu ea o operaţie care tetransformă dintr-o persoană considerată ca fiind de o urâţenie respingătoareîntr-una uimitor de frumoasă.

Dar noua ei prietenă, Shay, nu vrea să fie frumoasă. Maidegrabă ar risca să trăiască în afara acestei lumi. Când Shay evadează, Tallyaflă care este de fapt adevărul în ceea ce-i priveşte pe frumoşi. Autorităţileo pun pe Tally în situaţia de a alege între două variante la fel de rele: fie ova găsi pe prietena ei şi o va spiona, fie nu va mai fi niciodată frumoasă.
Ca urmare a alegerii pe care o va face Tally, lumea ei se vatransforma pentru totdeauna.
* * *
Într-o lume a oamenilor extrem de frumoşi, cei normali suntîn pericol.
Scott Westerfeld, unul dintre cei mai importanţi scriitoricontemporani de SF/Fantasy pentru tineri şi adulţi, s-a născut în 1963 înTexas, SUA. Este căsătorit din anul 2001 cu scriitoarea australiană JustineLarbalestier.
Romanele (Polymorph, Fine Prey, Evolution’s Darling, SoYesterday) şi seriile de romane (TheRisen Empire, Midnighters, Peeps, Leviathan,precum şi cea de faţă, Urâţii) scrise de Westerfeld s-au bucurat de unmare succes, aflându-se pe lista de bestselleruri New York Times şiprimind mai multe premii.
Cartea întâi din seria Urâţii a fost inclusă de către AmericanLibrary Association pe lista celor mai bune cărţi pentru tineri, în anul 2006.De asemenea, în anul 2008, în Franţa, a primit Grand Prix de l’Imaginairepentru cel mai bun roman străin adresat tinerilor.
Sper să vă placă noua copertă făcută de noi, ţinând cont depreferinţele exprimate anterior de unii dintre voi. Volumul este cartonat fărăsupracopertă, are 416 pagini la format 13 x 20 cm, iar preţul de listă este39,90 lei. Va urma în scurt timp linkul de precomandă, şi astfel veţi puteacumpăra cartea cu reducerea de 25%, transport gratuit.

Reclame