Am citit cartea aceasta în timp record. Mi-a plăcut la nebunie! Este o lectură uşoară în care o să vă relaxaţi cu siguranţă! Veţi savura această poveste de la prima până la ultima pagină. Are o copertă superbă! Când am primit cartea de la Editura Leda m-am holbat ceva timp la ea.
 
 Un virus, molima a distrus 98% din populaţia omenească.  Acum, într-o lume distrusă, familii destrămate, destine pierdute,  au rămas amintirile! Amintiri dureroare pentru fiecare persoană rămasă în viaţă.

Noua Americă este condusă de un rege care este un om foarte crud, încercând doar să menţină perpetuarea speciei.
 Eve, este o tânără, orfană care a crescut într-o şcoală de fete. Nu mai văzuse un bărbat şi este învăţată că ei sunt inamicii femeilor! Consideră că  acolo în şcoală îi este locul. Este fericită şi aspiră la o viaţă foarte bună după terminarea şcolii în Oraşul de Nisip. Însă cu o zi înainte de absolvire află că totul este o minciună! Află despre planul Regelui  şi evadează din şcoală!
 Acum , îşi părăseşte căminul de-o viaţă şi se aventurează într-o lume necunoscută, distrusă, riscandu-şi viaţa pentru propria ei libertate, încearcă să ajungă la Tabăra Califia. Fiind mereu o fată deşteaptă în şcoală, o fată frumoasă, cu principii şi multe altele îi este foarte greu să trăiască afară în libertate, deoarece nu are nici un adăpost deasupra capului, nu are de mâncare nu are prieteni iar trupele regelui mişună într-una prin ruinele oraşelor pentru a o căuta!
 Cu timpul însă află că în şcoală a învăţat doar ceea ce au vrut ei să înveţe! Totul era o minciună! Cunoaşte un băiat, Caleb, în care va avea încredere destul de greu datorită concepii induse de către oamenii regelui despre bărbaţi!

 În ciuda faptului că drumul spre Califia este un drum presărat cu pericole ,sacrificii ,alegeri nu tocmai inspirate, oameni morţi, pentru Eve este un drum iniţiatic , deoarece pentru prima dată îşi înfruntă temerile, riscă, se îndrăgosteşte şi ia propriile decizii.

 ” A iubi pe cineva înseamnă a şti că viaţa ta ar fi mai rea fără acea persoană!” 

Mi-a plăcut foarte mult Eve- Anna Carey. Finalul m-a lăsat puţin în aer deoarece nu a fost tocmai cel pe care îl aşteptam. Adică mi-a distrus o speranţă şi mi-a întărit alta!
 Cartea a apărut la Editura Leda şi o puteţi comanda de Aici

Te iubesc, Te iubesc, Te iubesc.

 

Anunțuri