Hey, vă era dor de un concurs? Mie chiar îmi era!
Sper ca în viitorul apropiat să vă încânt  cu cât mai multe recenzii și concursuri. Pe rafturile mele s-au adunat o groaza de cărți foarte interesante. Singurul lucru pe care mi-l mai pot dori este să am timp să le citesc pe toate și să vi le prezint și vouă cât mai repede.
M-am gândit să împart și cu voi aceste bucurii și de asemenea, împreuna cu Editura Rao v-am pregătit un nou concurs.

Premiile acestui concurs sunt :
1X Daca as Ramane- Gayle Forman
Mia este o violoncelistă talentată în vârstă de 17 ani, cu o familie iubitoare şi un prieten minunat, Adam. Ea nu trebuie decât să aleagă dacă va merge la New York pentru a studia la Julliard sau dacă va rămâne în Oregon cu cei dragi. Însă într-o dimineaţă cu ninsoare, totul se schimbă, iar decizia pe care brusc trebuie să o ia este dramatică şi dureroasă. Mia îşi pierde părinţii şi fratele mai mic într-un accident rutier, şi, cu toate că nu îşi aminteşte momentul impactului, ea îi poate vedea pe cei din jur şi pe sine. Romanul este scris la persoana întâi, Mia evocă evenimente din viaţa sa, descrie ceea ce vede şi aude în spital, deşi nu poate simţi nimic şi este din ce în ce mai slăbită. Dragostea pentru cei rămaşi în viaţă şi pentru Adam şi pasiunea pentru muzica clasică vor determina alegerea pe care tânara o face la final. „Dacă aş rămâne” atinge teme importante, despre viaţă, moarte şi despre cum totul se poate schimba iremediabil într-o secundă. Cartea este inspirată de o tragedie reală.

1X Predestinati- Josephine Angelini
Helen Hamilton a încercat mereu să ascundă cât este de diferită, un lucru nu prea uşor pe o insulă atât de mică precum Nantucket şi care devine tot mai greu pe măsură ce este chinuită din ce în ce mai mult de halucinaţii şi coşmaruri. Dar adevărata moştenire a lui Helen va ieşi la iveală abia când îl întâlneşte pe Lucas Delos la şcoală. Dar chiar şi atunci când Lucas o ajută să-şi trezească la viaţă uimitoarele puteri adormite, ei nu pot fi împreună dacă nu se eliberează de destinul tragic ţesut pentru ei de cele trei moire.

Pentru a putea câștiga una dintre aceste cărți trebuie să ne urmăriți prin GFC, să dați like pe Facebook  și să lăsați un comentariu care să cuprindă numele vostru și un citat care v-a impresionat pe voi foarte mult, din una din cărtile pe care le-ati citit. Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți.   Durata concursului este  21.01.2012 – 28.01.2012
Mult succes tuturor !

Reclame