De miercuri, 25 ianuarie, Gazeta Sporturilor şi Editura Trei îţi oferăo nouă serie de psihologie practică! 7 titluri noi scrise de specialişti declasă mondială! Poţi cumpăra fiecare carte de la chioşcurile de ziare, la 50%reducere faţăde preţul obişnuit: 13,99 lei ziar + carte!


De miercuri,25 ianuarie, cu Gazeta Sporturilor ai cartea ”Cum să fii o mamă bună pentru fiultău”, scrisă de Alain Braconnier, medic, psiholog, psihanalist, profesoruniversitar şi director al Centrului de psihiatrie Philippe-Paumell din Paris.
Cele 7titluri ce vor apărea împreună cu Gazeta Sporturilor:
* Cum să fii omamă bună pentru fiul tău – Alain Braconnier – 25 ianuarie
* Bărbatul deazi explicat femeilor – Gerard Leleu – 1 februarie
* Dacădragostea ar putea gîndi – Alon Gratch – 8 februarie
* Carteagesturilor europene – Peter Collett – 15 februarie
* Întîlnireacu visele – Ruth Berry – 22 februarie
* Crizaadolescenţei – Stephane Clerget – 29 februarie
* Recomandăripsihanalitice pentru mame – Wilhelm Stekel – 7 martie
***
Fragment din Cumsă fii o mamă bună pentru fiul tău de Alain Braconnier:
E de înțelescă mamele nu sunt întotdeauna foarte în largul lor cu dragostea pe care o simtîn adâncul inimii. O mamă, angajată odinioară într-un feminism militant, mi-amărturisit într-o zi: „Nici măcar nu îndrăzneam la vremea aceea să-mimărturisesc că îmi doream un băiat!“ Să fie deci politic incorect să îțiiubești fiul? La reținerea care, dintotdeauna, a interzis atitudini preasexualizate față de copil și care e valabilă atât pentru relația mamă-fiu, câtși pentru relația tată-fiică pare să se adauge acum un fel de interdicțiesentimentală. Or, în opinia mea, exact punctul de vedere invers e cel caretrebuie să prevaleze: mamele sunt și rămân fundamentale pentru dezvoltareafericită a băieților. Mămici din toate țările, nu vă simțiți deci vinovatedacă manifestați duioșie, pasiune și chiar, în mod secret, dragoste față defiii voștri!
Anunțuri