GrupulEditorial ALL promovează lectura şi voluntariatul în campania online vALLuntar
Grupul Editorial ALL lansează campania online vALLuntar “Maimulte cărţi, mai multe şanse” prin care îşi propune să încurajeze lectura şivoluntariatul. O echipă de angajaţi ALL va face voluntariat înschimbul….lecturii.
În perioada 24 ianuarie – 16 martie Grupul Editorial ALL punegratuit la dispoziţia bloggerilor orice carte de pe www.all.ro. Ei trebuie săo citească şi să îşi scrie părerea despre carte pe blogul personal. Fiecarerecenzie valorează 15 minute de voluntariat ce va fi realizat de către echipaALL pentru un centru ales de bloggeri. Fiecare comentariu referitor la cartesau la campanie, dat la postul cu recenzia, adaugă încă 3 minute de lucru.
Voluntariatul efectuat de echipa ALL va fi realizat înperioada 26 martie – 8 iunie în centrele alese de primii trei bloggeri careadună, prin posturi şi comentarii, cele mai multe minute de lucru.
“vALLuntar este o campanie prin care vrem să promovămlectura şi voluntariatul şi prin care încercăm să ne apropiem de cititori. Nuspunem că vom schimba lumea, că datorită nouă şi voluntariatului nostru lumeava deveni un loc mai bun, mai sigur sau mai frumos. Doar că orice schimbare începe cunoi înşine. Iar aici, la Grupul Editorial ALL, suntem dispuşi să facem maiîntâi în noi înşine această schimbare, ca ea să se poată reflecta ulterior şiîn comunitate.
Ce va rămâne la sfârşit? Nişte cărţi citite, nişte copiizâmbind, nişte copaci plantaţi si un imens sentiment de linişte interioară, debine şi de bucurie” a declaratvicepreşedintele Grupului Editorial ALL, Mario Demezzo, care are o experienţăde opt ani ca fundraiser.
Mai multe despre campanie şi modalitateade participare puteţi citi pe ALLCafe.ro, blogul Grupului Editorial ALL.Informaţii despre desfăşurarea campaniei se vor regăsi şi pe paginile noastrede Facebook Editura ALL şi Strada Ficţiunii, de Google Plussau pe contul Twitter,folosind hashtagul #vALLuntar.

Regulament campanie vALLuntar

Pentru a putea participa în campania vALLuntar:

ü  trebuiesă aveţi de cel puţin un an un blog activ (adică să scrieţi minimum un post pesăptămână) în limba română.
ü  sătrimiteţi, cât mai curând, un email la adresa loredana.modoran@all.ro încare să specificaţi blogul avut, de cât timp scrieţi pe el, ce carte de peall.ro* vă doriţi pentru recenzie şidatele de livrare.
* Cartea va fi expediată prin poştă sau curier, în limitastocului disponibil, în maxim şapte zile lucrătoare de la data la care estecerută
Se vor lua înconsiderare:
ü  doarposturile ce conţin recenzii la cartea primită publicate pe blogul personal înperioada 24 ianuarie – 16 martie. Posturile din afara perioadei, precum şirepublicările unei recenzii mai vechi, nu se iau în considerare.
ü  doarposturile ce conţin idei personale despre carte. Simpla preluare a descrieriide pe coperta cărţii nu este luată în considerare.
ü  doarposturile al căror link a fost semnalat pe adresa de email loredana.modoran@all.ro,pe Facebook folosind tagul @Editura ALL sau peTwitter folosind hashtagul #vALLuntar
ü  doarposturile la sfârşitul cărora este specificat că articolul face parte dincampania vALLuntar iniţiată de Grupul Editorial ALL.
Există posibilitatea de a participa cu mai multe recenzii încampanie. Puteţi cere o a doua carte abia după ce aţi publicat prima recenzie.
Pentru fiecare post scris echipa ALL va lucra 15 minutepentru un centru ales de bloggeri**, iarpentru fiecare comentariu referitor la carte şi la campanie se mai adaugă încă3 minute de voluntariat.
** Centrele vor fi alese de către primii trei bloggeri cevor aduna cele mai multe minute.
Validareacomentariilor:
ü  Comentariilece vor primi minute vor fi validate de către un reprezentant al Editurii ALL laun interval de o săptămână şi vor fi făcute publice.
ü  Dacăun utilizator a dat mai multe comentarii la postul cu recenzia, se va lua încalcul un singur comentariu.
Munca voluntară va fi făcută de o echipă ALL în perioada 26martie – 8 iunie (cu posibilitate de prelungire în cazul în care numărul de oreeste prea mare).

Reclame