BLESTEMUL FOCULUI, vol. 1 din seria ELITA ÎNTUNECATĂde Chloe Neill în curând la Editura LEDA

Blestemul focului, volumul 1 din seria ElitaÎntunecată al îndragitei autoare Chloe Neill, e o carte apersonajelor puternice, a suspansului şi a replicilor savuroase.
Lily se trezeşte brusc într-o şcoală particulară elitistă din Chicago,înconjurată de fete răsfăţate, pline de bani şi de ifose.
Scout, ciudata fată cu cercel în nas care primeşte semnale misterioase petelefon şi dispare în fiecare noapte, e cea care o menţine pe linia de plutireşi care îi dezvăluie o lume nocturnă foarte activă în subsolurile şcolii.
Grupul de adolescenţi cu puteri magice din care face parte Scout îl are printreei şi pe chipeşul Jason, şi astfel tensiunea cărţii se echilibrează cu un stropde romance. De remarcat tachinările dintre personaje!
Cu atâta acţiune şi suspans continuu, viaţa lui Lily la Sfânta Sofia nu mai edeloc plictisitoare, cu atât mai mult cu cât faptul că şi ea are anumite puterimagice de care nu avusese habar nu e singurul lucru pe care îl descoperă…
„Dacă îţi doreşti o poveste cu intrigi, mister, magie şi unstrop de romance, ai în faţă cartea potrivită.” – Bookstack
„Chloe Neill a creat nişte personaje extraordinare, iareroina, Lily, are o voce minunată, antrenantă. Fanii cărţilor de urban fantasyşi paranormal sigur nu au cum să rateze acest roman şi se vor cufunda în magicalume subterană a oraşului Chicago.” – Fresh Fiction
Cartea are 352 de pagini, formatul 13×20 cm, este cartonatăfără supracopertă şi costă 36,90 lei, preţ de listă. La precomandă beneficiaţide reducerea de 25% şi transport gratuit.
Reclame