Azi a aparut impreuna cu Libertatea pentru femei cartea O femeie de succes. Mai jos gasiti o prezentare a cartii si un fragment.

Drumul spre înalta societate nu a fost ușor pentru JaneLofton, însă recompensa nu s-a lăsat așteptată. Un soț bogat, o fiică frumoasă,un loc de muncă pasionant, un cerc de prietene inteligente și elegante.Desigur, soțul indiferent o înșală, fiica adolescentă îi aruncă vorbedisprețuitoare după fiecare ședință de psihoterapie, iar compromisurileprofesionale sunt uneori greu de suportat. Totul se schimbă radical când, înurma unui accident de mașină,  Jane primește o a doua șansă la viață înschimbul promisiunii de a se dedica numai faptelor bune. Acest lucru sedovedește însă destul de dificil, căci, toată viața, Jane a fost obișnuită săcheltuiască, nu să dăruiască! Acum, când totul se prăbușește în jurul ei, Janese confruntă cu o mare provocare: să învețe să facă diferența între ceea ce arepreț și ceea ce are cu adevărat valoare.
 Pamela Morsi este autoarea a peste douăzeci debestselleruri și deținătoarea a două premii RITA din partea AsociațieiScriitorilor de Romane de Dragoste din America.  Romanele sale tratează cuumor și sensibilitate povești de dragoste neobișnuite trăite de oameniobișnuiți.
Aici gasitiun fragment din carte!
Reclame