La editura Liră avem o nouă carte care a apărut cu revistă JOY. Am vrut să vă zic mai repede despre ea, de când a apărut acum câteva zile, dar nu am am găsit niciunde despre ce este vorba, așa că vă spun astăzi pentru că doar ce am cumpărat-o și am aflat mai multe.

Mie mi se pare foarte interesantă și deabea aștept să ajung să o citesc.

Ea se numește Ultima Scrisoare de dragoste și este scrisă  de Jojo Moyes.

Aflată în căutarea unui subiect inedit și emoționant, ziarista Ellie Haworth găsește în arhiva ziarului la care lucrează o scrisoare datând din anul 1960, scrisă de un bărbat care-i cere iubitei să-și părăsească soțul. Astfel, Ellie se vede prinsă în hățișurile unei povesti de dragoste din trecut – iar impactul asupra ei este cu atât mai puternic cu cât  și ea însăși are o legătură cu un bărbat însurat.

În 1960, Jennifer Stirling se trezește in spital, unde a ajuns în urma unui accident de mașină. Nu-și poate aminti nimic: nici de soț, nici de prieteni, nici cine era.

La înapoierea acasă, descoperă o scrisoare de dragoste și începe să-și amintească de iubitul ei, pentru care fusese dispusă să riște totul.

Povestea di trecut a lui Jenifer și cea actuală a lui Ellie, ambele implicând o dragoste pătimașă și interzisă, se împletesc într-o dramă de mare intensitate emoțională, în care scrisorile de dragoste readuc la viață o iubire care sfidează tipul.

Editura Leda are noutati pentru noi. In primul rand, surprizele de miercuri s-au intors si odata cu ele avem o noua serie:

THE GODDESS TEST de Aimée Carter

Toate fetele care au trecut prin încercarea asta nu au avut sorţi de izbândă.
Acum este rândul lui Kate.

Kate şi mama ei au fost întotdeauna foarte apropiate – acum însă aceasta este pe moarte. Iar ultima sa dorinţă este să se mute înapoi în casa în care a copliărit. Aşa încât Kate va trebui să meargă la o nouă şcoală, să se adapteze la o viaţă fără nimeni apropiat din familie în jur şi să se obişnuiască cu gândul că mama ei s-ar putea să nu supravieţuiască toamnei.

Dar Kate îl întâlneşte pe Henry. Brunet.  Misterios. Fascinant.  Acesta pretinde că ar fi Hades, zeul împărăţiei subpământene  – iar dacă ea va accepta târgul pe care i-l propune, el o va ţine pe mama ei în viaţă, timp în care Kate va trebui să treacă prin şapte încercări.

Kate este convinsă că Henry este nebun – dar în clipa în care îl vede readucând o fată la viaţă totul este pus sub semnul întrebării. Acum salavarea mamei ei pare o idée posibilă, chiar dacă nebunească. Dacă va reuşi, va deveni viitoarea mireasă a lui Henry … şi zeiţă.
Dacă dă greş…

“O reinterpretare originală a miturilor greceşti adaugă strălucire acestei poveşti romantice.” Cassandra Clare, autoarea seriilor Instrumente mortale şi Dispozitive infernale

Și, acum încă o surpriză de la Leda. Avem deja volumul 8 din Jurnalele Vampirilor la Precomandă. Și cum ne-am obijnuit până acum, o putem precomanda cu 25% reducere.

Reclame