Cei de la Editura All ne anunță că  azi a sosit de la tipar noua carte, pe care eu aștept cu drag să apară în librarii

Chemarea îngerului de Guillaume Musso

New York, aeroportul Kennedy. În sala de aşteptări aglomerată, un bărbat şi o femeie se ciocnesc, îşi cer scuze, apoi fiecare îşi vede de drumul lui. Madeline şi Jonathan nu se mai întâlniseră niciodată şi n-ar fi trebuit să se revadă. Dar, ajunşi la destinaţiile lor, descoperă că au încurcat telefoanele mobile. Când îşi dau seama de greşeală, sunt despărţiţi de zece mii de kilometri: ea are o florărie la Paris, el, se ocupă de un mic restaurant la San Francisco. Învinşi de curiozitate, fiecare cercetează conţinutul telefonului celuilalt. O dublă indiscreţie şi o revelaţie: vieţile lor sunt legate printr-un secret pe care-l credeau îngropat pentru totdeauna… Îmbinând în mod fericit o comedie romantică şi un thriller captivant, Guillaume Musso construieşte în Chemarea îngerului o intrigă care te va ţine cu sufletul la gură şi nişte personaje de-a dreptul fermecătoare.

„O poveste care te face să visezi cu ochii deschişi. Guillaume Musso este un autor care-şi cunoaşte foarte bine cititorii.“

Paris Match

„Imposibil să nu te prindă: Chemarea îngerului este fără îndoială unul dintre cele mai bune romane ale lui Musso.“

Terra Femina

A doua noutate este  pentru fanii seriei Damnare .

Astăzi se lansează în străinatate cel de-al patrulea volum, Rapture.Am făcut o mică traducere de pe site-ul autoarei, cu engleza mea de baltă. Sper că e cât de cât bine.

„Cerul este umbrit de aripi…
Ca și nisipul într-o clepsidră, timpul se scurge pentru Luce și Daniel. Pentru a-l împiedică pe Lucifer să șteargă trecutul, ei trebuie să găsească locul unde îngerii au căzut pe Pământ. Forțele întunecate sunt pe urmele lor iar Daniel nu știe dacă va putea face față – să trăiască pierzând-o pe Luce din nou și din nou.
Cu toate acestea, împreună vor înfrunta o luptă epică ce se va termină cu trupuri lipsite de viață. Mari sacrificii sunt făcute. Sunt distruse inimi. Și dint-o data Luce știe ce trebuie să se întâmple.
Pentru că îi era menit să fie cu altcineva decât Daniel. Blestemul ce era asupra lor, a fost întotdeauna doar despre ea – și dragostea pe care a aruncat-o înlături. Decizile pe care le va lua acum vor fi singurele care vor conta.
În lupta pentru Luce, cine va câștiga? ”

Am pus pe Facebookul blogului si trailer-ul cărții.

Ultima surpriză este de la Editura Leda.

Acum poți precomanda Despărțirea, volumul patru din Cercul secret de L.J.Smith. 

Anunțuri