De data aceasta Bravo m-a luat prin surprindere. Nu am știut că va apărea. Aseară am aflat și azi am fugit repede, la prima oră, să mi-o cumpăr.

Jurnalele lui Ștefan dezvăluie adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în realitate între Ștefan, Damon și Katherine… și cum a debutat triunghiul amoros din Jurnalele vampirilor.

Suntem în anul 1888, și aerul Londrei e încărcat de mirosul sângelui. stefan Salvatore crede că va putea să scape de trecutul violent, stabilindu-se într-o pașnică regiune rurală din Anglia, dar când un criminal atroce care-și spune Jack Spintecătorul iese la iveală, Stefan începe să se teamă că întunericul îl va urmări veșnic.

Pornind pe urma ucigașului, Stefan se așteaptă la tot ce poate fi mai rău: și anume că autorul crimelor este un vampir. Cu cât află mai multe, cu atât devine mai sigur că asasinul e cineva apropiat lui… și că nu va putea niciodată să fugă îndeajuns de departe de trecutul care îl bântuie.

 

Dar asta nu este tot. La Corint Junior, vom avea primul volum, din o noua serie, numită GENERALA

Cei mai naşpa ani din viaţa mea, de James Patterson şi Chris Tebbetts, una dintre cele mai amuzante cărţi pe care ai pus vreodată mâna! Cu ilustraţii originale, pline de haz!

Dacă eşti “încarcerat” la generală – sau o să fii curând –, cartea asta te-ar putea ajuta să supravieţuieşti.
Mai mult, o să te prăpădeşti de râs la fiecare pagină.
IA VEZI CUM E!
Uneori, cele mai naşpa zile din viaţa lui Rafe Khatchadorian au fost chiar bune.
Alteori, proaste.
Dar, în general, au fost teribil de amuzante.
CONVINGE-TE!

* * *

Rafe Khatchadorian este în clasa a şasea şi se confruntă cu numeroase probleme. Din fericire, împreună cu prietenul lui cel mai bun, Leonardo Taciturnu, a conceput planul perfect ca s-o scoată la capăt: Operaţiunea RAFE! Reguli Abolite Fără Ezitare!
Concret, Rafe are de gând să încalce toate regulile din Regulamentul de ordine interioară al Şcolii Generale Hills Village.

Pe scurt, povestea lui absolut incredibilă este următoarea:

  • înfruntă şi o înfrânge pe diabolica lui profă supranumită Doamna Dragon,
  • îşi vinde sufletul teroristului şcolii, şi tot el îi plăteşte dolar după dolar,
  • se luptă cu un trântor adevărat, de mai multe ori,
  • pune ochii pe cea mai simpatică fată din şcoală,
  • face afaceri cu suc şi dă faliment
  • îi răneşte intenţionat-din-greşeală pe toţii oamenii la care ţine.

În cele din urmă lucrurile o iau total razna, iar Rafe trebuie să se hotărască: Îşi doreşte victoria cu orice preţ? Sau este gata să facă faţă regulilor şi adevărurilor pe care le-a tot evitat până acum?

PRECOMANDĂ ACUM Cei mai naşpa ani din viaţa mea

 

Anunțuri