V-am spus săptămâna trecută că în weekend vă voi spune detaliile despre un concurs pe care vreu să îl fac. Nu am avut timp în weekend de aceea am intarziuat un pic.

Hai să vă spun despre ce este vorba.

Mă gândeam să fac un concurs mai diferit. Acestea va avea loc peste o săptămâna. În această săptămână, aveți timp să vă înscrieți. Vă puteți înscrie aici, sau pe facebook. Voi face un eveniment și acoloi unde puteți da join. M-am gândit că va fi mai ușor așa să fiți la curent cu concursul.

El va începe la o anumită oră, și primii doi care vor termina concursul cel mai repede vor fi câștigătorii.

Să detaliez puțin. Peste o săptămâna după ce vă veți înscrie, la o anumită oră stabilită, la care să fiți toți on, voi da startul concursului printr-un post cu ghicitori. Vor fi 10-15 ghicitori, ficare referindu-se la câte o carte. Voi trebuie să ghiciți despre ce carte este vorba, să o căutați în lista de recenzii și să lăsați un comentariu de minim 3 cuvinte la ea. Asta dovedește că ai găsit cartea. După ce le-ați găsit pe toate trebuie să vă întoarceți la postul în care, s-a dat startul concursului și să lăsați un comentariu în care să scrieți titlurile cărților. Nu trebuie și autorul.

Cum vi se pare ? Dacă nu înțelegeți ceva puteți să mă întrebați până la Startul concursului.

Să va spun și care sunt premiile.

Din partea mea, ofer primul premiu Seria Ashleys de Melissa De La Cruz

Și din partea editurii Leda, premiul 2: Eve – Sacrificiul de Anna Carey

 Cei care doriți să vă înscrieți trebuie să dați like la pagina noastră de Facebook și să ne urmăriți prin email.

Anunțuri