1. Kylie nu a simţit niciodată că aparţine acelei lumi, dar, cu siguranţă, locul ei nu este nici aici, alături de o grămadă de ciudaţi paranormali. Sau este oare? Aceştia insistă că face parte dintre ei şi că a fost adusă în tabără dintr-un motiv anume.
  Deşi pentru Kylie aproape nimic nu e limpede, un lucru devine dureros de clar – locul ei e în Shadow Falls…
 2. Într-un decor apăsător şi opresiv, în care îngerii nu se deosebesc de muritori şi unde umbrele veghează ameninţător orice mişcare, dragostea pură dintre Luce și Daniel, nu este menită să se împlinească.
 3. Noua copii insotiti de cate un protector, am parasit planeta pentru a ne ascunde pe Pamant. Toti noua, detinem o serie de puteri exceptionale care incep sa se manifeste abia in adolescenta. Cand va venit timpul, le vom mostenii si ne vom intoarce pe Lorien sa recucerim si sa repopulam planete.
 4. Dru Anderson a fost dintotdeauna o „ciudată”, călătorind dintr-un oraş în altul împreună cu tatăl ei pentru a vâna lucrurile care mişună şi te atacă în noapte. Dar, când tatăl ei se întoarce acasă, transformat în zombie, viața ei devine mult mai complicată.
 5.   Numele ei este Elena. Este frumoasă, amuzantă, inteligentă, dar mai este și singura femeie vârcolac din lume. Tocmai cand ajunge si ea sa se obisnuiasca cu aceasta situatie infricosatoare, o tanara vrajitoare ii spune Elenei Michaels ca un grup de oameni de stiinta rapesc fiinte supranaturale pentru a face experimente pe ele.
 6. Departe, într-o grădină uitată de lume, poți afla secrete de mult îngropate.
 7.  Numele meu este Ellie. Pot spune că am găsit băiatul ideal, dar oricât de bine ne-am intelege noi, acest Fat- Frumos are o mamă care nu stie când să se retragă din viața lui.Dacă eu și soacra-mea am sta în aceiaș cameră o oră, ar lua foc tot cartierul.
 8.  Ce faci cand ai o sora geamana si aceasta dispare fara urma in ziua in care trebuie sa va intalniti?Dar, daca cineva te ameninta si te obliga sa ii iei locul surorii tale?Ai fi dispusa sa faci totul pentru a afla ce s-a intamplat cu ea?
 9.  Oare nu e bine sa transformi societatea intr-una plina de oameni frumosi? Stim ca toti si-ar dori un chip perfect! Atunci ce poate fi gresit in a le elimina imperfectiunea tuturor? Nu ar scapa acest lucru lumea de prejudecati?
 10.  Numele meu este Viktor Frankenstein si voi face tot ce  imi sta in putere pentru a descoperii elixirul ce imi va salva fratele geaman de la moarte.

Succes tuturor !

Reclame