Astăzi am primit un super colet, cu multeee cărţi. Mi-a fost puţin greu să aleg cu ce să încep, însă am sfârşit prin a citi un roman de dragoste. Am devorat cele 150 de pagini ale cărţii Te iubesc- Catherine Siguret, fără pauză. Am fost fermecată de toată povestea! A fost ceva diferit, spontan…magic.
 Mulţumesc Editurii Nemira pentru această carte.
 Alice este o femeie în jurul vârstei de 30 de ani. Este o scriitoare anonimă a Parisului. Participă la o conferinţă, la care cunoaşte un scriitor faimos, Philippe Musil.  I se aprind calcaile după acest scriitor. În ciuda faptului că nu vorbise cu el, şi îl vede doar de la distanţă, nu o împiedică să facă o pasiune nebunească pentru el.
 Nu după mult timp devine chiar o obsesie. Merge la librărie şi îi cumpără toate cărţile scrise de el.  Rămâne şocată când îşi găseşte descris propriul apartament în carte. Nu ştie ce să creadă, chiar şi personajul principal avea trăsături comune cu ea. Totuşi de un lucru era sigură: se îndrăgostise de Philippe Musil. Se hotărăşte să îi scrie un e-mail[ deoarece viaţa ei se desfăşura în faţa unui calculator mai mereu].
   Philippe, este un burlac faimos datorită cărţilor lui, multimiliardar . Umblă cu multe femei, schimbându-le foarte des. Rămâne destul de confuz când primeşte un e-mail „Mi-ar plăcea să vă revad” . De obicei fanele lui îl abordează altfel însă aceasta era diferită.
 Vorbesc amândoi prin intermediul e-mailului după care stabilesc o întâlnire la Flore . Din prima clipă sunt fascinaţi unul de celălalt. A fost dragoste la prima vedere şi totuşi erau ca hipnotizaţi.  Au petrecut o zi foarte frumoasă împreună.
 Alice îi ascunde adresa ei, deoarece îi este teamă să îi mărturisească că în romanele lui erau descrise multe lucruri din viaţa ei, aşa că l-a privat de acest lucru.
 După această primă întâlnire reuşită, cei doi se distanţează, inceataza să mai vorbească , şi totul rămâne în trecut, o idilă.
 Alice suferă foarte mult după el. Îşi petrece toată ziua în faţa calculatorului, aşteptând o veste de la el. Citeşte ziarele şi revistele pentru a afla mai multe. În concluzie devine o epavă. Prietenii ei îşi fac griji pentru ea, însă ei nu îi păsa. Demisionase chiar şi de la slujba ei. S-a agăţat de o speranţă, tânjind luni întregi după un mesaj de la Philippe.
 Când, în sfârşit  rănile din sufletul ei încep să se cicatrizeze, Philippe îi dă un semn de viaţă, la care Alice rămâne foarte indiferentă.
   Mi-a plăcut foarte mult că roata s-a întors! Acum Alice lucra la un roman, o poveste de iubire despre ea şi scriitorul ei drag, iar Philippe încetase de-a dreptul de a mai scrie.   După o perioadă,el caută mai multe informaţii despre trecutul lui Alice  deoarece vroia să constituie un personaj ca şi ea într-unul din romanele sale. Se minţea singur, adevărul era că el vroia să ştie mai multe despre ea. Între cei doi mai are loc o întâlnire, după care se rupe uşor legătura din nou.De asemenea pune un detectiv pentru a afla mai multe informaţii despre ea. Este hotărât să îşi termine cartea începută, când primeşte un e-mail de la Alice cu un fişier numit „Te iubesc, roman”. După ce citeşte  această compoziţie îşi dă seama că era cât pe ce să lase să îi scape iubirea vieţii lui. Îşi dă seamă că apartamentul ei  era ceea ce visase el pentru cărţile lui, de aceea semăna ficţiunea lui cu viaţa ei reală.
 Este o poveste foarte frumoasă, plină de umor, de acţiune. O veţi iubi pe Alice şi îl veţi adula pe Philippe.
 M-am îndrăgostit de tot cadrul francez. Sincer, este cea mai nebunească şi mai fermecătoare poveste de iubire citită vreodată! Mi-a plăcut de asemenea că autoarea a făcut cărţii un final calumea!! Şi nu a fost unul liber cum nu îmi place deloc!
 Sper că v-am convins să citiţi această carte, pentru că merită!
A apărut la Editura Nemira şi o puteţi comanda de Aici   cu doar 10,95 RON